Популярну секс-іграшку відкликають із ринку: чим може бути небезпечна

У Британії відкликають популярний вібратор-кролик, у якого через виробничий брак при використанні може відірватися головка

Популярний британський ретейлер Ann Summers, який спеціалізується на товарах для дорослих, звернувся до своїх покупців із проханням повернути один із своїх популярних товарів, навіть якщо він уже був у користуванні. Йдеться про популярного вібратора Rabbit. Справа в тому, що у нього через виробничий брак під час роботи може відірватися головка. А це може призвести до травмування, повідомляє видання Daily Star.

Видання також повідомляє, що вібратор Rabbit продавався у роздрібних магазинах та на сайті Ann Summers з 10 по 22 серпня 2024 року. При цьому в офіційній заяві компанії наголошується, що несправність у механізмі виробу становить потенційну небезпеку для користувачів.

У той же час, управління з безпеки та стандартів продукції Великобританії уточнило, що фіолетовий вібратор Rabbit, який виробляють у Китаї, має довжину близько 23 см та обладнаний електромотором з балансиром у вигляді кульок у головці, які обертаються та створюють вібрації. У повідомленні про відкликання наголошується, що цей виріб становить небезпеку через несправність, внаслідок якої головка вібратора може відірватися.

У зв'язку з цим покупцям рекомендують припинити використання цього вібратору та повернути його до магазину для утилізації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , як правильно вибрати секс-іграшку, щоб вона принесла задоволення і не зашкодила. Наприклад, першорядним критерієм при виборі секс-іграшки має бути безпека матеріалів. Вироби з медичного силікону, скла, металу або якісних гіпоалергенних полімерів переважно, оскільки вони не містять фталати та інші шкідливі речовини, які можуть викликати алергічні реакції або негативно вплинути на здоров'я.