Головна Новини Інтим 2021 Багато чоловіків вважають, що ідеальний секс починатися у ванній
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато чоловіків вважають, що ідеальний секс починатися у ванній

Музика, алкоголь, сексуальну білизну, а який ваш рецепт?

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Який секс вважають ідеальним жінки, ми недавно розповідали, тепер давайте з'ясуємо що під словосполученням "ідеальний секс" мають на увазі чоловіка.

Звичайно, дуже складно узагальнювати результати подібних опитувань, все-таки всі ми дуже різні. Однак, деякі цікаві закономірності виявити можна.

За результатами 50 чоловіків-добровольців з'ясувалися деякі переваги в сексі, які, як ми сміємо припустити, будуть вірні для більшості чоловіків.

Отже, ідеальний секс — це ...

... трохи алкоголю (вважають 37 чоловіків з 50)

"Я вважаю, що перед сексом можна і навіть потрібно випити. Найкращий секс у мене буває саме в стані легкого алкогольного сп'яніння. Ти розслабляєшся і реалізуєш свої фантазії по повній програмі ".

Хоча фахівці-сексологи говорять, що міцні напої не тільки не порушують, але і пригнічують сексуальний потяг, ми-то знаємо: трохи випити перед цим ще нікому не заважало. Алкоголь краще будь-якого психотерапевта звільняє від турбот, різних табу, комплексів, забобонів, а в підсумку і від одягу.

... сексуальну нижню білизну (вважають 35 чоловіків з 50)

"Коли я бачу на дівчині красиве нижню білизну, то страшно заводжуся. По-моєму, багато дівчат виглядають набагато сексуальніше в білизні, ніж без нього ".

Тут все зрозуміло: білизна підкреслює самі спокусливі частини тіла і чоловікам не терпиться скуштувати настільки хвилююче блюдо. Багато ведуть себе як справжні гурмани і справжні естети, вважаючи за краще самостійно звільнити дівчину з полону шовку і мережива. Інша справа, що цей процес в їх виконанні — вельми ризикований захід, часто з непередбачуваним результатом, і спокійно перенести його здатні лише особи з міцними нервами. Але воно того варте!

... цікава і збудлива прелюдія (вважає 21 чоловік з 50)

"Я знаю, що деякі чоловіки не люблять, коли їх цілують і пестять, але, мені здається, вони просто комплексують і бояться проявити ніжність. Моя дівчина постійно відкриває у мене все нові і нові ерогенні зони. Це щось! Наша прелюдія — це просто програма "Очевидне — неймовірне".

Прийнято вважати, що більшість чоловіків діють за принципом: прийшов, побачив, переміг. І тільки заради своїх улюблених жінок цікавляться, що таке ерогенні зони, як вони працюють, а деякі навіть намагаються їх знаходити. У себе ж чоловіки ніяких особливо чутливих місць (крім одного) не визнають. Сексологи вважають, що така обмеженість сильної половини людства пов'язана з тим, що вони "працюють" на результат і не завжди здатні насолодитися моментами, що передують процес. І дарма, адже у чоловіків ерогенних зон не менше, ніж у жінок. Просто не у всіх язик повертається сказати: "Дорога, пощекочи мене язичком за лівим вушком!"

... просто додай води (вважає 32 чоловіки з 50)

"Душ — це дивовижний інструмент, якщо їм правильно користуватися, звичайно. Я часто приймаю ванну зі своєю дівчиною в темряві. Відразу стаєш надзвичайно чутливим, від одного дотику можна опинитися на небесах! ".

Багато чоловіків вважають, що ідеальний секс повинен неодмінно починатися у ванній. І тільки четверо опитаних заявили: там же він повинен і закінчуватися, що не дивно, враховуючи розміри середньостатистичної ванни. Прелюдія у ванній, на думку чоловіків, дійство вельми еротичне і збуджує. З цим важко не погодитися: ніжні струмені води, багато піни і кохана людина, вміло і грамотно керуючий навколишнього сантехнікою, здатні зробити майбутній секс незабутнім.

... секс під улюблену музику (вважає 19 чоловіків з 50)

"Не люблю займатися сексом в тиші. Правильне музичне оформлення не тільки збуджує, але і надихає на сексуальні подвиги. І дуже виручає, коли в будинку повно народу, — врубать голосніше і дієш! ".

Вчені помітили: процеси, що відбуваються в нашому організмі під час сексуального збудження і при прослуховуванні улюблених мелодій, багато в чому схожі. Тому секс в поєднанні з приємним музичним супроводом може принести досить несподівані відчуття. Музика мимоволі змінює ритм рухів, що в сексі завжди вітається. Єдина проблема, яка може виникнути, — це розбіжність музичних смаків.

... різноманітність (вважають 40 чоловіків з 50)

"Коли ти йдеш додому і не знаєш, який секс сьогодні буде, як він почнеться і чим в результаті закінчиться, це інтригує. А якщо все заздалегідь щохвилини розписано — це просто жах! ".

За статистикою, більшість пар активно використовують тільки три позиції — класичну місіонерську, жінка зверху і чоловік ззаду. І це нормально: після 8-годинного робочого дня, дороги додому, прання і готування будь-який секс можна автоматично вважати подвигом. Але чоловіки — народ цікавий і іноді, натрапивши на книгу на кшталт "Камасутри" або наслухавшись історій (безумовно, правдивих) в чоловічих компаніях, поспішають зі своїми раціоналізаторськими пропозиціями до подруг.

Головне, що потрібно від жінки, не говорити йому "Що це ще за збочення", а уважно вислухати і спокійно все обговорити. А то ж тяга до науки може перемогти і раціоналізатор піде ставити досліди на конкурентку. До речі, різноманітність — це не обов'язково нові пози або різки з наручниками. Займіться сексом рано вранці, якщо зазвичай ви любили один одного вечорами. Влаштуйте своєму ліжку розвантажувальний день і остаточно розхитали стіл на кухні. І навпаки, якщо нелегка доля експериментаторів вже загнала вас на антресолі, спробуйте повернутися на рідне ложе і зайнятися сексом в старій добрій місіонерській позиції. Свіжі відчуття гарантовані!

... її ініціатива (вважають 34 чоловіки з 50)

"Я досить активна людина по життю, і секс не є винятком. Але мені завжди приємно, коли дівчина пристає перша. Значить, я їй дійсно подобаюся ".

Практично всі чоловіки мріють про активну розкріпаченої партнерці. Вносячи в секс якісь свої "фішки", жінка надає відносинам елементи новизни і непередбачуваності, що дуже цінно. Так що час від часу міняються ролями!

... легковажний секс (вважають 23 чоловіки з 50)

"Моя колишня дівчина під час сексу весь час була такою серйозною, як ніби для неї це не задоволення, а важка робота. Я навіть запитав її одного разу: "Може, тобі погано або сталося щось?" Виявилося, що все в порядку, просто вона до всього так серйозно ставиться. По-моєму, це неправильно — в ідеалі секс повинен бути легким, живим, енергійним і безтурботним ".

Наші респонденти вважають, що секс — це, звичайно, не акробатика з елементами клоунади, але і не процес, під час якого треба сумувати з приводу передчасної кончини розпродажі в улюбленому магазині. Секс — це свято! Ось загальна думка всіх опитаних. А свято — це веселощі, посмішки, легкість і внутрішня свобода.

... оральний секс (вважають 48 чоловіків з 50)

"По-моєму, саме класне — це коли дівчина пестить тебе там. Просто не передати словами! Саме в такі моменти розумієш, що таке ідеальний секс ".

Рекордне число опитаних не уявляють собі сексу без оральних ласк. Про особливої чутливості головки і вуздечки статевого члена знає сьогодні кожна першокурсниця. При цьому чоловіки зовсім не такі егоїсти, як прийнято вважати: їм і самим подобається орально стимулювати своїх дівчат. По-перше, вони дуже допитливі і хочуть особисто упевнитися, як саме там все влаштовано, а по-друге, їм подобається спостерігати, що їх ласки приємні партнерці, — вони відчувають себе супердосвідчений коханцями і досвідченими мачо.

... анальний секс (вважають 25 чоловіків з 50)

"Я розумію, як нелегко деяким дівчатам зважитися на анальний секс, але, якби вони знали, які приголомшливі відчуття відчувають в цей момент чоловіки, їхня думка напевно б змінилося. Але мені пощастило: моїй дівчині анальний секс дуже подобається ".

Що вже тут поробиш, якщо область навколо ануса дуже чутлива (причому як у чоловіків, так і у жінок), а анальний отвір, яке жорсткіше піхви, обіцяє чоловікам незвичайні і більш гострі відчуття? Додай сюди вабить Заборонене і поширене твердження, що, спробувавши анальний секс хоч одного разу, потім нічого іншого не захочеться. Втім, для деяких чоловіків цей вид сексу є неприйнятним.

... секс утрьох (вважають 6 чоловіків з 50)

"Я щасливо одружений вже три роки, але останнім часом ловлю себе на думці, що в ідеалі хотів би зайнятися сексом з двома жінками. Дуже хочеться спробувати! Правда, боюся, що дружина не зрозуміє ... "

Як не крути, секс з двома дівчатами — вельми поширена чоловіча фантазія. Але ось зізнатися в цьому (з цілком зрозумілих причин) вирішуються не багато. Швидше за все, партнерка дійсно не зрозуміє ...

... гарне постільна білизна (вважають 7 чоловіків з 50)

"Для ідеального сексу потрібні ідеальні умови: хороша ліжко з хорошим постільною білизною (ні в якому разі не в горошок!). А якщо ще й дівчина чудова, то більше нічого не треба ".

Виявляється, чоловіків хвилюють не тільки чуттєві і фізіологічні моменти близькості, але і побутові питання. Звичайно, для різноманітності можна зайнятися сексом і на старій бабусиній розкладачці, але іноді так хочеться, щоб все було красиво: широке ліжко, чорне шовкову білизну (світле тіло на темному білизна виглядає вкрай спокусливо), приглушене освітлення ...

... можливість все повторити (вважають 12 чоловіків з 50)

"Зазвичай після сексу я відпочиваю лише кілька хвилин. Потім оголене тіло, що лежить поруч, викликає у мене цілком природну реакцію. Найбільше мене обламує в такий момент чути, що на сьогодні вистачить ".

Рада для дівчат. Якщо вам попався такий сексуальний гігант (що, взагалі-то, рідкість), то замість похмурого "Третій раз за годину? Ну скільки можна ?! " тактовно запропонуйте йому попрацювати немає над кількістю, а за якістю.

... добре поспати після (вважають 5 чоловіків з 50)

"Я дуже люблю поспати. Але коли ти засинаєш після активного сексу — це ні з чим не порівнянне блаженство. Здається, що вже ніщо в світі тебе не потривожить. А які сни сняться! "

Як то кажуть, зробив справу — засинай сміливо! День був нелегкий, а завтра — на роботу. І спокійної ночі…

... секс з моєю дівчиною (вважають 15 чоловіків з 50)

"Для мене найголовніше в сексі — це кохана людина. Все інше не так важливо, чесне слово! Для мене з коханою дівчиною не тільки рай в курені, а й будь-який секс — ідеальний! "

Ну що тут можна сказати? Дівчатам цих 15 чоловіків можна щиро позаздрити. Шкода, звичайно, що так думають лише одна третина опитаних.

Фото: з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини