Головна Новини Інтим 2021 Чоловічий оргазм: не такий простий, як здається
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловічий оргазм: не такий простий, як здається

Жіночі журнали рясніють статтями про жіночий оргазм. Вчені і дилетанти сперечаються про те, як, нарешті, жінкам почати його відчувати, де знаходиться точка G, чи є відмінності між кліторальним і вагінальним оргазмом.

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Жіночі журнали рясніють статтями про жіночий оргазм. Вчені і дилетанти сперечаються про те, як, нарешті, жінкам почати його відчувати, де знаходиться точка G, чи є відмінності між кліторальним і вагінальним оргазмом. А ось чоловічого оргазму стільки уваги, як правило, не приділяється ...

Здавалося б: що може бути простіше чоловічого оргазму? І начебто докладати особливих зусиль для досягнення піку насолоди чоловікові не потрібно. Але все не так просто, як здається на наш, жіночий, погляд.

1. Його оргазм не такий простий, як здається

Процес сексуального збудження у жінок здійснюється за допомогою клітора, піхви і матки, а у чоловіків задіяні статевий член, передміхурова залоза і насінні бульбашки.

Процес чоловічого оргазму можна розділити на кілька стадій.

1. Стадія порушення: приплив крові, ерекція, прискорення серцебиття, піднесений і збільшення в розмірі яєчок, порушення сосків.

2. Фаза плато: подальше збільшення розміру пеніса і яєчок, повне підняття яєчок, багряний колір головки (не завжди), секреція куперових залоз, гіпервентиляція.

3. Фаза оргазму: сперма і супроводжуючі флюїди викидаються з сім'явивідної протоки, сім'яних пухирців і передміхурової залози, накопичуючись в підставі сечівника поруч з простатою.

Далі відбувається тонічний спазм м'язів, збільшення кров'яного тиску і частоти дихання, щільне закриття сфінктера сечового міхура, ритмічні скорочення простати, перинеальной м'язів і викид сперми.

Чоловік відчуває деяку затуманення свідомості.

4. Фаза дозволу: втрата ерекції, опускання яєчок і розслаблення мошонки, повне призупинення м'язових спазмів і припливу крові, зниження серцевого ритму і кров'яного тиску.

2. Оргазм без еякуляції і множинний оргазм — не міфи, а патологія

Існують дві основні відмінності чоловічого оргазму від жіночого: перше — чоловіки при оргазмі еякуліруют, т. Е. Викидають сперму; друге — після еякуляції їм потрібен відпочинок для відновлення, в той час як жінка, продовживши статевий акт, може отримати повторні оргазми.

Однак чоловіки, як і жінки, можуть відчувати множинні оргазми, але в разі чоловіків — це є патологією і приводом звернутися до лікаря.

На думку кандидата медичних наук, сексолога Сергія Агаркова, чоловічий множинний оргазм вказує на проблему в мозку: у такого чоловіка може бути маніакально-депресивний психоз або якесь ураження мозку, викликане травмою або пухлиною.

Також у здорового чоловіка оргазм завжди супроводжується еякуляцією, т. Е. Викидом сперми.

Якщо у чоловіка відбувається оргазм без еякуляції — це вказує на якесь неврологічне захворювання, при якому еякуляція відбувається всередину сечового міхура.

Правда, є ще одне пояснення чоловічого оргазму без викиду сперми — він його просто симулює!

3. Утримання — найсильніший афродизіак

Жінки напевно помічають, що чоловічі оргазми після вимушеного утримання — наприклад, після відряджень — особливо інтенсивні.

А якщо ще і фліртувати періодично з власним чоловіком по телефону або в асьці ... Ця тактика відмінно працює і в той час, коли чоловік поруч.

Досить дражнити чоловіка протягом дня, даючи йому зрозуміти, що ти просто вмираєш, як сильно хочеш зайнятися з ним любов'ю.

Сексологи, наприклад, рекомендують як би випадково оголити перед ним груди, коли ти одягаєшся вранці, поспішаючи на роботу, або зателефонувати йому днем в офіс, прямолінійно розповівши про свої сексуальні бажання.

Розумні жінки знають, як посіяти зерно жадання, яке згодом виллється в сильний чоловічий оргазм.

Однак тривале утримання може тільки нашкодити здоров'ю. Довга відсутність сексу у чоловіків може привести до порушення ерекції і проблем з сім'явипорскуванням.

Деякі лікарі навіть вважають, що, якщо чоловік відчуває менше шести оргазмів в місяць, у нього зростають шанси захворіти на рак ... молочної залози.

4. Відтягування фінального моменту підсилює оргазм

Як для жінок, так і для чоловіків, працює правило: чим длительней прелюдія, тим сильніше оргазм. Особливо прелюдія важлива для чоловіків старше тридцяти років.

Але, в той же час, інстинкт штовхає чоловіків на те, щоб безперервно "осеменять".

Завдання хорошої коханки полягає в умінні стримувати наступ оргазму у чоловіка, щоб секс тривав достатній час для побудови тієї напруги, яка потім перейде в яскравий фінал.

Щоб створити атмосферу для тривалого, розслабляючого сексу, професіонали радять починати з повільних, чуттєвих погладжувань спини.

Різні віддаляють фінал тактики повинні бути привнесені в попередню гру. Відмінно працюють і невеликі перерви в сексі.

Позиція "жінка зверху" тут відмінно підійде, бо дає змогу чоловікові стримувати бажання закінчити.

Існує відмінний пролонгує метод, який називається "техніка стиснення". Як тільки оргазм здасться неминучим, потрібно стиснути підставу пеніса рукою, а потім відновити секс.

5. Спонтанний секс — сильний оргазм

Сексуальне збудження — загадкова і дуже сильна річ. Іноді спонтанний порив стрибнути у вир з головою, віддавшись шаленою пристрасті, може привести до найсильнішого оргазму.

Це закладено самою природою: секс без зайвих церемоній дає проявитися чоловічому тварині інстинкту.

Спровокуйте чоловіка на секс: це може бути близькість в ліфті, в купе поїзда, в гостях при незамкненими двері або на порозі власної квартири після його повернення додому з роботи, коли він нічого не очікує.

В останньому випадку буде краще, якщо жінка заздалегідь підготується, довівши себе самостійно до потрібної кондиції, тоді швидкого сексу в фіналі буде досить для незабутнього оргазму не тільки для нього, а й для неї.

А якщо чоловік є ініціатором спонтанного сексу, партнерці має сенс надати спочатку деякий опір, так як найбільше на світі чоловік любить перемагати.

6. Його не можна відволікати

Як говорилося вище, чоловічий оргазм має кілька стадій. Спочатку сперма виштовхується з яєчок і призупиняється разом з еякуляторного флюїдами в області під передміхурової залозою.

Цей проміжок часу деякі сексологи називають "еякуляторной неминучістю", маючи на увазі, що навіть якщо в цей момент в кімнату увійдуть родичі, колишня подружка або навіть Папа Римський, оргазм все одно станеться, наче нічого й не сталося.

Друга стадія відбувається секундами пізніше і є, власне, самою еякуляцією.

По можливості, не варто переривати концентрацію чоловіки в період цих двох стадій.

Використання різних сексуальних технік, з якими ви обидва знайомі і любите, в цей момент цілком прийнятно.

Але не варто робити щось різке і несподіване — це тільки відверне увагу чоловіки і краса моменту буде втрачено. Це не час для пристрасних рухів і постільної креативу.

7. Його головна ерогенна зона — член

Коли збудження досягає критичної позначки і оргазм неминучий, у чоловіка активна одна єдина "ерогенна зона" — член.

Це зовсім не означає, що чоловікам не подобаються ласки і поцілунки. Дуже навіть подобаються. Але, коли справа стосується оргазму, вся увага жінки повинно бути сконцентровано на пенісі.

Коли чоловік хоче домогтися якісного, сильного оргазму, він інстинктивно вибирає пози, при яких член найкраще стимулюється і де здійснюється найщільніше стиснення.

Саме тому кращими коханками є жінки, добре знайомі з вправами Кегеля. Практикуючи ці вправи, можна навчитися скорочувати м'язи піхви.

Якщо жінка повторює подібне під час сексу, то чоловікові здається, що його член немов стискають рукою.

8. У чоловіків є особливі ерогенні зони

Так, під час оргазму вся увага чоловіки сконцентровано в області члена. Але є й інші чутливі зони, стимуляція яких може наблизити оргазм.

Звичайно ж, вони у кожного свої. І часто чоловіки не люблять відразу зізнаватися у своїх перевагах, трохи соромлячись їх.

Однією з таких зон є яєчка. Деякі жінки бояться до них торкатися, тому що думають, що це завдасть чоловікові біль.

Насправді біль відчувається тільки при сильному ударі, а ось погладжування цієї області, як правило, приносить чоловікам велике задоволення.

Є чоловіки з чутливими сосками, як у жінок. Деяких збуджує, якщо партнерка смокче його пальці.

Ще одна з найбільш чутливих зон у чоловіків — проміжок між анусом і мошонкою. Сексологи рекомендують стимулювати цю зону в момент оргазму.

9. Його оргазм залежить від вашого задоволення

Скажемо відразу, що цей пункт не є стовідсотковою істиною для всіх чоловіків. Однак для багатьох оргазм — як нагорода за добре виконану задачу.

В даному випадку під завданням мається на увазі задоволення жінки. Драйв, який чоловік відчуває в ліжку, безпосередньо пов'язаний із задоволенням потреб ... його власного его.

Саме тому для багатьох чоловіків дуже важливий оргазм жінки — це його нагорода за добре зроблену роботу; а власний оргазм при цьому залишається на другому плані.

У такого ставлення чоловіка до сексу є свої негативні сторони.

Наприклад, якщо партнерка з яких-небудь причин не може випробувати оргазм, секс для чоловіка стає справжнісіньким мукою, морально виснажливим і знижувальним його самооцінку.

У таких ситуаціях сексологи рекомендують жінкам давати чоловікам відпочивати, проявляючи ініціативу в сексі.

Доставте йому задоволення, ставши провідний в сексі і дозволивши йому бути веденим.

Фахівці рекомендують частіше мінятися місцями один з одним, чергуючи ролі активного і пасивного партнера.

10. Оргазм чоловіка залежить і від настрою

Найбільший секрет чоловічого оргазму полягає в тому, що в цей момент оголюється вся беззахисність і уразливість чоловіки.

Саме тому чоловіки так залежать від навколишнього оточення: якщо щось йде не так, вони миттєво можуть втратити ерекцію.

Багато, наприклад, не можуть закінчити через проблеми на роботі. А через сильного стресу головка статевого члена стає сухою і болючою.

11. Він теж потребує любові

Насправді, багато чоловіків шукають в сексі те ж саме, що і жінки, а саме любов, розташування партнера, емоційну близькість.

І хоча чоловіки не люблять проявляти свої емоції, в момент оргазму вони не можуть нічого приховати.

Більшість чоловіків не можуть стримати сильні стогони і м'язові судоми, а деякі можуть почати гарчати, кусатися, плакати і навіть брудно лаятися.

У момент оргазму йому, швидше за все, сподобається, якщо ви будете притискати його ближче до себе за сідниці і дивитися на нього з захопленням і любов'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини