Головна Новини Інтим 2021 Чому дружина не хоче сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому дружина не хоче сексу

«Секслесс» - цим терміном психологи позначають огидне явище, яке вразило і західне, і російське суспільство. А саме відсутність регулярних статевих зносин між подружжям. Буває, звичайно, що і чоловіки обділяють дружин інтимним увагою.

10 січня 2021, 14:20 comments5036
Поділіться публікацією:

"УСТАЛА — ГОЛОВА БОЛИТЬ — СПАТИ ХОЧЕТЬСЯ"

"Секслесс" — цим терміном психологи позначають огидне явище, яке вразило і західне, і російське суспільство. А саме відсутність регулярних статевих зносин між подружжям. Буває, звичайно, що і чоловіки обділяють дружин інтимним увагою. Але частіше відмовляють у близькості все-таки жінки. І чоловіки, понівечені своїм лібідо, чують: "втомилася — голова болить — спати хочеться". Або зовсім образливе: "Куди поліз ?!"

— Якщо дружина постійно відмовляє чоловікові, причому, помітьте, нормальному, вже повірте мені на слово, без причин, то це принижує чоловіка, — висловлює найбільш поширену емоцію хтось Саша, який написав на форум "КП". Він же пропонує і вирішення проблеми — теж вельми популярне:

— Я пішов дружині назустріч. І визволив її від своїх бажань близькості з нею. Їй не треба тепер навіть придумувати причин для відмови. Я ж віддаю свою ніжність тієї, яка цього хоче.

— А у нас повна гармонія, — ділиться своїм досвідом Марія. — Він не хоче, і мені не треба.

Ну а якщо чоловік все ще любить свою дружину? Якщо він відданий і совісний? Хоче виключно її. Мріє про справжню сексуальної гармонії? Страждає. Мучиться в здогадках. Таких, повірте на слово, дуже багато. Як тут бути?

Психологи знайшли відповідь. Але ви не повірите, наскільки він простий і прямолінійний.

ТИ ВІДМОВИЛА МЕНІ ТРИ РАЗИ, ОСЬ ТАКА ТИ

Дивовижний експеримент провела секс-терапевт з Австралії Беттіна Арндт. Вона попросила 98 чоловіків і жінок (подружжя) рік вести анонімні щоденники своє інтимне життя. І розповідати в них чисту правду. Отримавши бажане, дослідниця написала цілу книгу "Чому жінки йдуть з сексу і інші битви в спальні".

Читаючи чужі одкровення, Беттіна не зробила шокуючого відкриття, виявивши, що причин багато. І у всіх вони, як правило, різні. Але натрапила все-таки на кілька загальних.

Перше: більшість дружин чомусь вважають, що секс повинен бути тільки тоді, там і так, як вони хочуть. Але при цьому ніяк не доносять своїх думок до чоловіків. І просто відмовляють. Мовляв, сам повинен розуміти. А він, козел, не розуміє. І лізе. І ображається ще потім.

Іншими словами, дружини роблять чоловіків винними в несвоєчасних домаганнях. І вже самі на них ображаються — така вже жіноча логіка. І ця образа, в свою чергу, стає приводом для відмови ...

Результат — посилюється з часом секслесс.

Друге: дружина тримає на чоловіка якусь злобінку, нехай навіть дуже маленьку: сміття, наприклад, не виніс, не поцікавився, як у неї на роботі, тещі гидоту сказав. І, дуясь, "карає" позбавленням інтимної близькості. Але знову ж таки не повідомляє причину сексуальної страйку. Мовчать, як колода. Далі — див. Вище.

Але навіть кажучи ті самі горезвісні "втомилася, голова болить, спати хочеться", багато жінок опускають подробиці. А може, у них дійсно був важкий день на роботі. І вони стурбовані нею так, що в голові навіть немає місця думкам про секс.

Висновок: спальня — не поле битви екстрасенсів, а чоловіки — НЕ телепати догадливі. Їм докладно пояснювати треба. І не доводити справу до глибоких образ.

НЕ ТРЕБА РОМАНТИКИ, КРАЩЕ відразу в ліжко

Саму ж пані Арндт шокувало в щоденниках інше. Виявилося: все розхожі поради, які так люблять давати психологи, нікуди не годяться. Додати в стосунки романтики, поговорити по душам, походити з дружиною по театрах і ресторанах, спровадити кудись дітей, відвідати сексопатолога, подивитися, нарешті, разом порнушку ... Дурниця все це. Працює лише в дуже рідкісних випадках.

"Я люблю свою дружину, — пише нам на форум хтось Ігор, по суті, підтверджуючи висновок австралійської дослідниці. — Хочу дружину постійно, хоча ми 20 років разом. А вона мене — ні. І всі розмови на цю тему нічого не дають. До лікаря не йде: ȞЯ НЕ больнаяȜ. Фізично здорова — від порно заводиться, але, знаючи це, не дозволяє включати. І ніщо не допомагає: і в відпустки їздимо, і в ресторани ходимо, і на танці — романтики хоч відбавляй ... "

Беттіна Арндт пояснює, що пристрасть, а то і елементарна хіть, яка штовхає молодят в обійми один одного, не може тривати вічно. А тим більше проявлятися у обох подружжя однаково. Та ще через багато років. Вироблення сексуальних гормонів, відповідальних за неї, — пристрасть — згасає приблизно за 18 місяців.

Дослідниця знайшла самий що ні на є примітивний підсилювач вироблення — секс.

Але як можна "лікуватися" сексом, якщо його-то якраз і немає ?! Дуже просто, запевняє дослідниця. Через не можу. Через "втомилася — голова болить — спати хочеться".

Жінка повинна усвідомити всю згубність секслесса, зрозуміти, наскільки він болісний для люблячого чоловіка, руйнівний для сім'ї. І не відмовляти — погоджуватися завжди, коли чоловік просить. Якщо, звичайно, її НЕ скрутив приступ апендициту.

До речі, з щоденників Арндт почерпнула: повно жінок, які, лягаючи в ліжко з чоловіком, не відчувають ніяких сексуальних позивів. Але, несподівано піддавшись натиску дотиків, раптом відчувають, що відповідне збудження починає підступати. І процес в результаті проходить на належному рівні.

— Секрет щасливих пар в тому, що вони просто роблять це, — каже приголомшена дослідниця з далекої Австралії.

Може бути, і для Росії настільки простий секрет згодиться?

Третій не зайвий, якщо він гіпнотизер

Італійців секслесс довів майже до шаманства. А саме — до гіпнозу, за допомогою якого ті пробують впливати на дружин, які оголосили сексуальний страйк. Як пише газета La Repubblica, до послуг гіпнотизерів звернулися вже 8 мільйонів чоловік у віці від 18 до 65 років. І якщо їй — газеті — вірити, то багатьом допомагає. Причому набагато швидше, ніж психоаналіз.

Якимось загадковим чином гіпнотизерам (за 10 сеансів, по 80 євро кожен) вдається розбудити у дружин-отказніц колишнє сексуальне прихильність до чоловікам. Значить, десь у підсвідомості воно все-таки зберігається. А це обнадіює.

І таблетки не завадять

Треба розуміти, що першою чоловікові відмовить та дружина, у якої стало погано з лібідо. Пропало. І в цьому, може бути, товстий корінь всіх проблем. А одну з імовірних причин пропажі — чисто біологічну — виявила Катерина Еспозіто (Katherine Esposito) з Другого університету Неаполя (Second University of Naples).

Дослідниця знала: у чоловіків з підвищеним рівнем холестерину лібідо знижений. Хоча б через те, що жирові бляшки звужують судини і заважають нормальному притоку крові до статевих органів. А чи немає аналогічних проблем у жінок? Пані Еспозіто вирішила це перевірити. Обстежила пацієнток з нормальним і підвищеним рівнем холестерину. І відкрилася їй сувора правда: у останніх, які страждають так званої гіперхолестеринемією, здатність сексуально порушуватися була вкрай знижена.

Однак "ненормальні", за словами дослідниці, піддаються лікуванню. Медикаментозно. За допомогою препаратів, які блокують в печінці роботу ферменту, необхідного для виробництва холестерину. Групу таких речовин називають статинами. Ось їх і треба приймати. Природно, порадившись з лікарем і переконавшись, що рівень холестерину дійсно підвищений.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини