Головна Новини Інтим 2021 Чотири кроки по шляху до жіночого оргазму: інструкція для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири кроки по шляху до жіночого оргазму: інструкція для чоловіків

Уміння довести жінку до піку задоволення - предмет гордості будь-якого чоловіка. Дізнайся, як робити це постійно, незважаючи на погоду, стрес і настрій.

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Уміння довести жінку до піку задоволення — предмет гордості будь-якого чоловіка. Дізнайся, як робити це постійно, незважаючи на погоду, стрес і настрій.

Іноді жінка всім тілом каже "Так", а її задоволення тупцює на порозі оргазму і дійти до точки ніяк не наважується. Тільки не потрібно ставити на інтимі хрест, мовляв, не дано — фригидна!

Сексологи впевнені: практично будь-яку жінку можна навчити доходити до оргазму. Твоя ж завдання — дамі в цьому благому почині допомогти: розкрутити її на відвертість (щоб бути в курсі, як справи просуваються), набратися терпіння і розгойдати її лібідо до повного нестями.

обласкай всмак

Що головне для дам? Розкріпачитися! Тому не квап події: різкі рухи і пристрасне зривання одягу можуть налякати ніжне жіноче лібідо. Будь ласкавим і тактовним. Задіюй руки, губи — все, крім головного інструменту. Почни з петтинга через одяг (дівчина сама дасть знати, коли позбавлятися від зайвого), закінчи куннилингусом. Можливо, на цьому етапі мета доведення дівчини до оргазму буде досягнута. І тоді наступного разу тренування можна буде повторити. Тільки вже зовсім "по-дорослому", не обмежуючись тільки оральними ласками.

Щипати і шльопати

Найголовніші помічники в отриманні дівчиною оргазму — клітор і м'язи малого тазу. Якщо дамська родзинка доступна для прямої стимуляції, то підключати до задоволення її мускулатуру бувалі коханці радять непомітно, але влучно. Можна, пестячи партнерку або безпосередньо виконуючи свій гусарський борг, грайливо вщипнути або шльопнути красуню по філейної частини. М'язи мимоволі скоротяться і тим самим "підстебнуть" чутливість нервових закінчень.

Пройми до тремтіння

Метод з перчинкою: подаруй дівчині вібратор — нерідко саме він допомагає жінкам досягти блаженства. Можливо, пасія буде шокована, але якщо відразу не викине у вікно подарунок (і тебе заодно), можеш бути впевнений: залишившись наодинці з іграшкою, панянка захоче випробувати її в дії. І не завидуй улюблену до механічного супернику: навчившись досягати оргазму з вібратором, пасія обов'язково захоче повторити урок і з тобою.

жіночий внесок

Поки ти збираєшся з духом і міркуєш, як би завести подругу, вона теж може не втрачати часу: хай іде у ванну і влаштовує еротичний масаж душем. Оргазм в даному випадку — не мета. Куди важливіше "зловити" хвилю насолоди і запам'ятати, як вона накочує. А заодно простимулювати кровообіг і порушити нервові закінчення. Тому п'яти хвилин легкого кайфу цілком достатньо. Ну, а потім, під час сексу з тобою, їй залишиться просто "згадати" задоволення і спробувати розгойдатися до цієї точки. Головне — не здаватися і самовіддано тренуватися при кожному зручному випадку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини