Головна Новини Інтим 2021 Довгий секс з партнеркою: поради сексолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Довгий секс з партнеркою: поради сексолога

Жоден чоловік не уникнув конфузу або гнітючого стану в зв'язку з прискореним сім'явипорскуванням (УСІ). З цього починають статеве життя 90% представників сильної статі. І саме з цієї причини дами не люблять молодих коханців.

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Жоден чоловік не уникнув конфузу або гнітючого стану в зв'язку з прискореним сім'явипорскуванням (УСІ). З цього починають статеве життя 90% представників сильної статі. І саме з цієї причини дами не люблять молодих коханців.

Але одна справа, коли УСІ — епізод, пов'язаний з тривалим сексуальним утриманням або надмірним емоційним збудженням, характерним для початкової фази закоханості (синдром початківців коханців в медицині вважається нормою). І зовсім інша справа, коли причиною перманентного УСІ є слабка статева конституція (ПК). Найвірніший її ознака — заява чоловіка перед ніччю любові, що він рекордів не ставить. Це — клініка, і тут вам не допоможе ні правильно обрана національність вашого обранця, ні його віросповідання: уповайте лише на лікарську допомогу.

Проте слабка статева конституція — не вирок. Кількість повторних статевих актів (ексцесів) в короткий проміжок часу залежить від багатьох причин. У тому числі і від самої жінки. Тільки не треба плутати любов із здачею норм ГТО. В одному будинку живуть два чоловіки мають однаковий вік, одного соціального статусу і рівня освіти. Перший спить зі своєю дружиною три рази на добу, інший — раз на місяць. обидва показники

— в межах норми. Протиприродним в цьому випадку може бути тільки УСІ, коли тривалість статевого акту не перевищує хвилини. Причому протиприродним УСІ вважається не з точки зору природи (насіння-то заронити), а з точки зору жінок, для здоров'я яких краще взагалі не мати коїтусу, ніж мати його кілька секунд.

Втім, і надмірна кількість повноцінних ексцесів, як показує життя, не завжди їм на користь. У науковій літературі описаний випадок, коли після 25 років спільного життя жінка подала на розлучення через те, що весь цей час чоловік вимагав від неї щоденних сексуальних контактів в такій черговості: коли прокидався, після сніданку, перед відходом на роботу, перед обідом і після нього (вона носила йому їжу в поле), коли повертався з роботи, після вечері, перед сном ...

Для сексуального задоволення жінка повинна вибирати собі правильного партнера. Такий партнер вміє планувати тривалість статевого акту. Якщо чоловік не в змозі контролювати процес, значить, у нього сексуальна дисфункція. Причини такої дисфункції — хронічний простатит і / або везикулит (запальне захворювання передміхурової залози і / або сім'яних пухирців). Ця хвороба легко діагностується і надійно лікується. Куди гірше ситуація, пов'язана з порушенням балансу збудливості клітин головного мозку, що регулюють тривалість статевого акту. Тут, на жаль, швидше за все провиною підвищений внутрішньочерепний тиск, перенесені інфекції і травми, в тому числі родові. Допомога в таких випадках може носити як медикаментозний характер, так і оперативний. Наприклад, обрізання крайньої плоті, пластика вуздечки крайньої плоті, мікрохірургічна денервация — перетин і зшивання пенильного нерва.

Найчастіше порушення, пов'язані з центральною нервовою системою, провокують у чоловіків, схильних до УСІ, хворобливу залежність від алкоголю. Спиртні напої дійсно пролонгують (затягують) статевий акт. Відчувши це одного разу, чоловік виробляє для себе певний стереотип поведінки з жінкою в ліжку і ... потрапляє в нову пастку. Як казав Шекспір, алкоголь пробуджує бажання, але унеможливив би ексцесу. Справа в тому, що більше 50 — 100 грамів міцного алкоголю, прийнятих на груди до проведення статевого акту, роблять чоловіка часто неповноцінним коханцем, створюючи проблеми з ерекцією і яскравістю оргазму. Крім того, у постійної партнерки може виникнути алкогольна залежність, яка на відміну від чоловічої майже не лікується.

Мій вам перша порада. Вибирайте чоловіка, що має регулярні сексуальні контакти з жінкою (ідеально, якщо ця особа — ви самі). Друга порада. Освойте так звану практику Корець, дуже популярну серед північних американців. Суть її в тому, що тривалість статевого акту залежить як від чоловіка, так і від жінки. Він повинен знімати надмірне напруження, періодично сповільнюючи фрикції (аж до повного тимчасового виходу з піхви). Вона, крім виконання основного жіночого правила "лежати і мовчати", повинна час від часу здавлювати двома пальцями (великим і вказівним) головку члена партнера. Обидва вони повинні глибоко і повільно дихати в унісон, розуміти один одного з полустон, контролюючи енергію вагуса — блукаючого нерва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини