Головна Новини Інтим 2021 Дружній секс: причини і наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружній секс: причини і наслідки

Як то кажуть, дружба між чоловіком і жінкою рано чи пізно закінчується сексом. Це, звичайно, трапляється не завжди, але дуже часто. Питання, чи варто переводити хороші дружні відносини в інтимну сферу.

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Як то кажуть, дружба між чоловіком і жінкою рано чи пізно закінчується сексом. Це, звичайно, трапляється не завжди, але дуже часто. Питання, чи варто переводити хороші дружні відносини в інтимну сферу.

Переваги.

Секс без обмежень. Найбільш очевидна перевага — це простота у відносинах. Тобто, у вас є сексуальний партнер, вам не треба шукати його на стороні, більш того, ваші сексуальні відносини будуються на відсутності тиску, обмежень, ну і, звичайно, емоційної сторони питання. Але це можливо лише в тому випадку, якщо обидві сторони добре розуміють, що такі сексуальні відносини їх ні до чого не зобов'язують. Обидва партнери чесні один з одним щодо того, що обидва вони займаються сексом і тільки, тобто приносять задоволення один одному. І ні в кого не виникає думки, що інший його використовує, так як, фактично, такі сексуальні відносини побудовані на взаємній використанні один одного.

Порада. Якщо ви хочете, щоб сексуальні відносини не зруйнували ваших дружніх відносин, ви повинні бути чесні один з одним. Якщо у кого-то з вас (в основному, це стосується жіночої половини), виникне хоч найменша надія на щось більше, вважайте це початком кінця ваших стосунків. У 9 випадках з 10 такі дружньо-сексуальні відносини не переходять в серйозну стадію. Тому, жінки, не намагайтеся зробити зі своїх чоловіків-друзів серйозних партнерів по життю і не вступайте з ними в сексуальні відносини з якимось далекосяжних розрахунком. Тільки якщо ви обидва хочете сексуальних задоволень, і сексом все обмежується.

Фактор зручності і комфорту. Така ситуація зручна. Таким чином, ви пропускаєте проміжну стадію флірту. Вам не потрібно ходити на побачення, купувати подарунки, запрошувати в кафе або ресторан, намагатися вгадати, що їй подобається. Все і так зрозуміло і відомо. Вам не потрібно хвилюватися з приводу того, як пройде зустріч, ви відчуваєте себе комфортно один з одним і в фізичному, і в емоційному плані, вам відомі недоліки один одного. Чоловіки можуть не переживати, чи буде статевий акт успішним, так як в будь-якому випадку ви залишитеся в хороших відносинах і можете потім разом посміятися над дрібними невдачами. Такі відносини підходять людям, у яких не залишилося часу на романтику, але є певна потреба.

Порада. Пам'ятайте про те, що ви повинні бути чесні один перед одним, і всі крапки над "і" повинні бути розставлені. Більш того, ви не повинні поширюватися про ваші стосунки друзям, родичам, знайомим. Вам також не слід афішувати відносини публічно. Якщо між партнерами існує взаєморозуміння в даному питанні, то достатньо просто зателефонувати. Але якщо партнер / партнерка з якихось причин відмовляється від зустрічі, не варто наполягати й ображатися, так як ви нічого один одному не повинні. У цьому сенс таких сексуальних відносин. Більш того, фактор зручності і комфорту не означає, що ви повинні бути ледачим коханцем або ледачою коханкою. Не намагайтеся також справити враження, просто доставляйте задоволення, і вам дадуть відповідь тим же.

Недоліки.

Хтось обов'язково прив'язується, починає бажати більшого і мріяти про серйозні стосунки. А якщо такі бажання не взаємні, то люди будуть наносити один одному образи, може виникати ревнощі. Секс від емоцій відокремити складно, але це саме те, що ви повинні зробити, якщо хочете почати сексуальні відносини з друзями.

Порада. Уникайте інстинкту власника. Пам'ятайте: відносини у вас вільні, ви нічого не повинні один одному. Якщо, наприклад, ви не хочете сьогодні зустрічатися, це не означає, що ваш партнер / партнерка не має права зустрічатися в цей час з кимось ще. Якщо за вдачею ви власник / власниця, то вам краще не починати такі відносини.

Кінець дружбі. Якщо розглядати гірший сценарій, то балансування на межі дружби і любові рано чи пізно зруйнує дружні відносини, ви можете взагалі перестати спілкуватися. На жаль, найчастіше цим все і закінчується. Тому що як тільки ви перейшли на фізичний рівень, колишня динаміка розвитку дружніх відносин зникла назавжди.

Порада. Якщо ви хочете зберегти близькі дружні відносини з людиною, яка по нещастю виявився протилежної статі, не варто ризикувати. Необхідно вжити заходів обережності: не пити разом спиртного, не проводити багато часу наодинці.

Негативний вплив на майбутні серйозні відносини. Якщо жінка, з якою у вас все серйозно, виявить, що у вас якось були сексуальні відносини з подругами-жінками, вона буде вас ревнувати і підозріло ставитися до інших жінок. Те ж справедливо і по відношенню до чоловіків.

"Нарpу end". Таке буває дуже рідко, проте можливо, що романтичні почуття виникнуть з обох сторін. І коли це станеться, дружні почуття переростуть в щось більше, ніж просту угоду про задоволення фізичних потреб. Вони переростуть в серйозні стосунки з міцним фундаментом, побудованим на дружбі, взаєморозумінні і трепетних почуттях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини