Головна Новини Інтим 2021 Хакери вторглися в видеоурок і показали учням порно
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери вторглися в видеоурок і показали учням порно

Сінгапурські вчителя перестали використовувати додаток для відеоконференцій Zoom з метою дистанційного навчання після того, як хакери зробили непристойні коментарі в віртуальному класі.

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Сінгапурські вчителя перестали використовувати додаток для відеоконференцій Zoom з метою дистанційного навчання після того, як хакери зробили непристойні коментарі в віртуальному класі. Школи міста-держави Сінгапур були закриті на цьому тижні як частина жорстких заходів по боротьбі з посилюється епідемією коронавируса, але учнів до сих пір навчають за допомогою так званого "домашнього навчання".

За останній час п опулярность Zoom зросла, так як уряди в усьому світі наказують людям залишатися вдома, щоб боротися з поширенням вірусу, але вчителі стикаються зі зростаючими проблемами безпеки і конфіденційності. Під час уроку географії, який проводився за допомогою Zoom і в якому брали участь дівчатка-підлітки, двоє чоловіків вторглися в пряму трансляцію, виклали непристойні зображення і зробили непристойні коментарі, повідомляє сінгапурська газета Straits Times.

Міністерство освіти Сінгапуру розслідує "дуже серйозні інциденти", а вчителі припинили використання програми. Одночасно вживаються заходи щодо посилення безпеки відеоконференцій, сказав Аарон Ло з відділу освітніх технологій міністерства. Навчання на дому триватиме, незважаючи на припинення програми, додав він.

У заяві Zoom йдеться, що компанія "рішуче засуджує" такі дії, додаючи, що вона "прагне надати викладачам інструменти та ресурси, які їм необхідні на безпечну та надійну платформу".

Як повідомляло видання "Коментарі", відео з платформи Zoom просочилися в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини