Головна Новини Інтим 2021 Хто отримує більше задоволення від сексу - чоловіки чи жінки, з'ясували секссологі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто отримує більше задоволення від сексу - чоловіки чи жінки, з'ясували секссологі

Чоловіки мають більше сексу, а жінки більше задоволень

10 січня 2021, 14:20 comments16355
Поділіться публікацією:
Відповідь на питання про те, хто ж саме отримує більше задоволення від сексу — чоловік чи жінка, багато в чому залежить від того, хто це питання задає. Британський сексолог розповіла про те, що у чоловіків відзначається більш виражене лібідо, зате жінки можуть похвалитися численними оргазмів, пише "medikforum.ru".

Широко поширена точка зору про те, що чоловіки отримують більше інтенсивне задоволення від сексу. По-перше, чоловік нібито частіше думають про секс, а по-друге, жінкам буває значно складніше випробувати оргазм просто в силу анатомічних особливостей. Однак не варто міркувати на цю тему так категорично, як вважає сексолог з Великобританії Трейсі Кокс.

Вона згодна з тим, що чоловіки думають про секс значно частіше — не менше одного разу на день у віці до 60 років. Лише 20% жінок ці думки відвідують настільки ж часто. Представники сильної статі також можуть похвалитися більш швидким порушенням і більш інтенсивними фантазіями, як показали дослідження вчених з Університету Флориди. Дослідники з'ясували, що чоловіки хочуть сексу більше жінок на всіх стадіях відносин. Прийнято вважати, що подібний феномен пояснюється біологічними причинами — чоловіки в силу еволюції змушені передавати свій генетичний матеріал якомога більшій кількості жінок.

Але що випробував оргазм чоловік, як правило, досить швидко втрачає інтерес до сексу і засинає, а низька чутливість клітора дозволяє представницям прекрасної статі миттєво порушуватися і бути готовими до нового оргазму. Більшість чоловіків відчувають оргазм через 4 хвилини після пенетрації, а жінкам для цього потрібно від 10 до 20 хвилин, так що їх задоволення розтягується. 75% чоловіків завжди відчуває оргазм під час сексу, і цим же можуть похвалитися лише 26% жінок. Але додайте сюди оральний секс, і дане співвідношення відразу ж зміниться.

Статистика показала, що 81% жінок відчували оргазм в останній раз під час заняття любов'ю, якщо чоловіки дарували їм оральний секс. При цьому віддають перевагу одностатеві статеві зв'язки жінки стикаються з набагато більшою кількістю оргазмом, ніж жінки традиційної орієнтації. Багато в чому це пов'язано тому, що в лесбійських відносинах частіше практикується оральний секс.

Основним драйвером лібідо є гормон тестостерон, і у чоловіків його в 20 разів більше, ніж у жінок. Але не варто думати, що секс потрібно представникам сильної статі в 20 разів сильніше. Дослідження показали, що чоловіки часто прикидаються стурбованими, оскільки це відповідає стійким стереотипам, а жінки часто роблять вигляд, що зацікавлені виключно в романтиці, щоб також не відрізнятися від більшості. Варто пам'ятати про те, що пік лібідо у чоловіків відзначається значно раніше, ніж у жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини