Головна Новини Інтим 2021 Інтернет-порно перекручує погляди підлітків на секс
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтернет-порно перекручує погляди підлітків на секс

Сплеск сексуального насильства в школах пояснюється легким доступом старшокласників до матеріалів порнографічного характеру в інтернеті

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

У цьому переконані члени британського парламенту, повідомляє "Medikforum.ru" .

Будь-який школяр, який має сторінку на сайті "Вконтакте", при бажанні може переглянути сотні тисяч відеоматеріалів порнографічного характеру на будь-яку тему. Цей соціальний сайт, який є найпопулярнішим серед молоді, називають найбільшим сховищем порно в інтернеті. Втім, і без цього порталу знайти "полуничку" у всесвітній павутині не представляє ніякої складності.

Ще років 10-15 назад проникнути на сайти з таким вмістом можна було тільки після складної процедури перевірки особистості, що зачіпає введення даних з кредитної картки. Сьогодні інтернет-порно доступно будь-якій дитині. Як вважають члени англійського парламенту, саме цією легкістю і пояснюється зростання числа випадків сексуального насильства над школярками з боку хлопчиків.

Тільки за офіційними даними, третина учениць шостого класу відчували будь-які "неналежні дотики" з боку хлопчиків. Глава всепартійної парламентської групи з пошуку зниклих і втекли дітей Енн Коффі вважає, що інтернет-порно перекручує погляди підлітків на секс. І це обертається сексуальним насильством.

"Хлопчики мають доступ до дорослих сайтів, після відвідування яких у них виробляється своєрідне ставлення до дівчаток, — каже парламентарій. — Вони відчувають свою перевагу, вважають, що мають право неналежним чином чіпати дівчинку, піддавати її цькування або насильства. Я думаю, що з цією проблемою треба боротися за рахунок правильно організованого сексуальної освіти в школах. Чим більше підлітки будуть дізнаватися про секс і відносинах, тим легше вони підуть на контакт з дорослими, щоб розповісти про свої проблеми. Часто дівчинки навіть не знають, що хлопчики поводяться неправильно, і що вони піддаються насильству ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини