Головна Новини Інтим 2021 Інтимні стрижки або бікіні дизайн в картинках
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтимні стрижки або бікіні дизайн в картинках

От скажіть, адже немає нічого більш еротичного, чим вміло виконана інтимна стрижка. Хочете додати вогню в що стала рутиною подружнє (або просто інтимну) життя або зробити коханому сюрприз?

10 січня 2021, 14:20 comments1103
Поділіться публікацією:

От скажіть, адже немає нічого більш еротичного, чим вміло виконана інтимна стрижка. Хочете додати вогню в що стала рутиною подружнє (або просто інтимну) життя або зробити коханому сюрприз? Бікіні-дизайн — заняття захоплююче. Депілляція у формі метелика, троянди, персика або змійки буде заворожуюче хвилюючою ... А якщо зробити фарбування волосся інтимної зони, прикрасити зачіску стразами, блискітками, тимчасової татуюванням, скільки незабутніх миттєвостей ви подаруєте своєму обранцеві! Адже бікіні-дизайн — це супермодно, супероригінальних, супереротічно!

У будь-якому салоні виконується бікіні-дизайн приблизно за однією схемою. Після вибору малюнка клієнт зручно розташовується на косметологічної кушетці. Нюанс: можете прийти до "інтимного перукаря" з власним ескізом. Ділянка, призначена для депіляції, обробляється тоніком, який очищає, дезінфікує і знежирює шкіру. Потім наноситься сам малюнок (за трафаретом або за натхненням майстра). Після цього знову всю ділянку обробляється тальком з ментолом. Тальк створює захисну прошарок між шкірою і воском і має легкий анестезуючою ефектом за рахунок міститься в ньому ментолу. Тільки після цього приступають безпосередньо до депіляції воском. Розігрітий віск шпателем накладають на ділянку шкіри; через кілька секунд, коли на поверхні воску утворюється плівка, він видаляється різними техніками: приміром, його знімають пальцем, наче перегортають сторінку, іншою рукою майстер фіксує шкіру нижче зони депіляції.

Видаливши волосся зони "бікіні", переходять до "глибокого бікіні", тобто видаляють всі небажані волосся в промежині і в області ануса.

Потім підстригають саму інтимну зачіску і фарбують волосся. Якщо волосся дуже темні, а хочеться, щоб малюнок був яскравим, спочатку застосовують фарбу "дуже світлий блондин", а потім уже обраний відтінок. Через 20-30 хвилин фарбу змивають і знову весь депіліруемий ділянку обробляють тальком. І наостанок прикрашають.

При декоруванні інтимних зачісок використовують стрази, блискітки, пір'я, які кріпляться на клей для вій. Нюанс: щоб не змити всю цю красу, гігієнічні процедури доведеться проводити дуже обережно.

Домалювати контур малюнка, доповнити його дрібними деталями можна за допомогою хни (тимчасовий татуаж). Якщо клієнт хоче довговічний малюнок, то застосовується перманентний татуаж. Але, як показує практика, на реставрацію зачіски клієнти приходять дуже рідко, вважають за краще експериментувати.

Досвідчений майстер, застосовуючи трафарет, зробить вам інтимну зачіску буквально за півгодини. Чим складніше малюнок, тим більше часу буде потрібно стиліста — від години до двох.

Модні кольори інтимної зони. Будь-які, головне — яскраві. Переважно червоний, вогненно-рудий, золотистий, фіолетовий. Нюанс: майстри використовують спеціальні фарби, тому категорично не рекомендуємо намагатися самостійно фарбувати волоски на лобку звичайними фарбами.

Останнім часом стало дуже модно комбінувати бікіні-дизайн з біоттатуажем, що дозволяє домогтися більш складних малюнків і підкреслити малюнок інтим-зачіски. Головний етап бікіні-дизайну — вибір малюнка. Вам запропонують каталог з безліччю варіантів. Виходячи з форми тіла, густоти і довжини волосяного покриву в цій області, майстер допоможе вибрати оптимальну модель інтимної стрижки. Останнім часом ця послуга так швидко розвивається, що інтимні зачіски цілком можна розділити на "повсякденні" і "вечірні". За часом процедура займає від 1 до 2 годин. А її вартість визначається в залежності від складності зачіски і задіяних декоративних елементів.

P / S / Думки чоловіків з приводу бікіні-дизайну розділяються. Одні вважають, що прикраса різноманітить сексуальне спілкування, інші вважають за краще, щоб жінки начисто виголювали область лобка без всяких інтимних фішок. Косметологи ж вмовляють клієнток ні про що не радитися з чоловіком, а зробити йому сюрприз. Мовляв, вони тільки говорять, що інтимна стрижка — безглузда ідея. А як побачать, так з постелі не випускають. У будь-якому випадку, щоб дізнатися, сподобається зайчик в трусиках вашому партнерові чи ні, потрібно спробувати постригтися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини