Головна Новини Інтим 2021 Королівський скандал: фонд принца Гаррі "відправляв" дивитися китайське порно
commentss НОВИНИ Всі новини

Королівський скандал: фонд принца Гаррі "відправляв" дивитися китайське порно

Порнографію випадково відкрили ті, хто намагався перейти на сторінку фонду Dolen Cymru, патроном якого є принц Гаррі

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Королівська родина опинилася в епіцентрі нового скандалу. На цей раз в усьому винна помилка на офіційному сайті монархів, який відправляв інтернет-користувачів дивитися китайське порно. Про це повідомляє The Sun.

Як відомо, порнографію випадково відкрили ті, хто намагався перейти на сторінку фонду Dolen Cymru, патроном якого є принц Гаррі. Однак замість благодійності користувачі побачили секс-шоу і кіно для дорослих за участю азіатів. У палаці з'ясували, що причина помилки — старий домен, який вже обзавівся новим власником. Незабаром непристойний контент з сайту королівської сім'ї видалили.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що інсайдери, наближені до королівської сім'ї, говорять про те, що в Лондон принц Гаррі і Меган Маркл більше не повернуться. Про це свідчить той факт, що герцоги розпускають слуг своєї британської резиденції, а також звільнили весь свій персонал в Букінгемському палаці.

Як відомо, після переїзду до Канади Меган звільнила свою помічницю. Тепер же разом з Гаррі вони повідомили про звільнення ще 15 співробітникам офісу в Букінгемському палаці. Деяких залишили при королеві, інші ж знаходяться в пошуку роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини