Головна Новини Інтим 2021 5 ознак оргазму: як дізнатися, що вона не мухлює
commentss НОВИНИ Всі новини

5 ознак оргазму: як дізнатися, що вона не мухлює

Одна справа - отримувати задоволення від сексу і зовсім інша справа - відчувати справжній оргазм. Якщо перше відноситься, скоріше, до наших емоцій, то друге - це вже точно явище чисто фізіологічний. Знаючи відмінність, обманутися в оргазмі неможливо.

10 січня 2021, 14:20 comments2087
Поділіться публікацією:

Одна справа — отримувати задоволення від сексу і зовсім інша справа — відчувати справжній оргазм. Якщо перше відноситься, скоріше, до наших емоцій, то друге — це вже точно явище чисто фізіологічний. Знаючи відмінність, обманутися в оргазмі неможливо.

Істинний оргазм визначають лише 5 об'єктивних ознак. І їх уже, як стверджують фахівці, симулювати неможливо.

1. Ритмічна пульсація

Йдеться про скорочення багатьох груп м'язів: піхви, матки, тазового дна, ануса, черевного преса. Причому це, як правило, скорочення м'язів спонтанні, але ритмічні, буквально з секундними інтервалами по типу пульсації.

Скорочення м'язів черевного преса добре видимі, а скорочення м'язів піхви чоловік відчуває власне статевим членом, чому порушується сильніше. Таку інтенсивність скорочень не можна зробити усвідомлено, це відбувається на межі інстинкту — так само, як ми відсмикуємо руку від зіткнення з чимось гарячим або при ударі електричним струмом.

2. Поступальні рухи тіла

Відчуваючи оргазм, жінка мимоволі робить досить енергійні рухи, щоб зробити більш тісним контакт своїх ерогенних зон з чоловічим подразником. Мета таких дій — не допустити пауз, не знизити темп, домогтися стрімкості і наростання пристрасті аж до настання бажаної кульмінації.

У ці хвилини жінку вже не цікавлять ні ласки, ні поцілунки, ні слова любові. Вона не дозволить чоловікові відволіктися на всі ці ніжності. Напередодні вибуху вся жіноча природа сконцентрована тільки на фізіології.

3. Припливи і ерекція

Істинний оргазм завжди супроводжується приливами крові до шкіри. Червоніють лоб, щоки, область грудей. Жінка відчуває жар. На тілі з'являється піт. У хвилини оргазму у жінки відбувається ерекція сосків, клітора, статевих губ. Навіть дуже досвідчена коханка, навряд чи, здатна зімітувати подібний стан.

4. Піхвові виділення

Порушення жінки під час оргазму досягає такого ступеня, що вагінальні виділення бувають надмірними, понад фізіологічної необхідності. Зволожуючою мастила і вагінального секрету, часом, стільки, що велика кількість рідини починає "звучати" під час статевого акту, а відразу після завершення статевого акту воно може навіть виявитися зовні.

5. Мимовільна міміка

Всі розмови про блаженної усмішці, неземному ангельски проясненій вираженні на обличчі під час оргазму — нісенітниця! Або прерогатива красивого кіно. Блаженство приходить потім, а в момент оргазму — це неможливо. Тому що блаженство особі надається усвідомлено, цілеспрямовано.

Тоді як при оргазмі контролювати свою міміку жінка не здатна. Обличчя жінки, що відчуває оргазм (то ж, між іншим, належить і до чоловіків) спотворює малосимпатична гримаса.

Таке свого роду інстинктивне додаткове зусилля м'язів обличчя, що допомагає глибше зануритися в оргазм і віддатися цілком вищому фізіологічному (фактично, тварині) насолоди. Ну, звичайно, і не без залучення всієї психоемоційної природи думки, властивої виключно людському організму.

Джерело: DELFI



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини