Головна Новини Інтим 2021 7 ознак того, що підліток, швидше за все, гей
commentss НОВИНИ Всі новини

7 ознак того, що підліток, швидше за все, гей

Сучасні батьки часто стурбовані дивною модою серед хлопчиків-підлітків: школярі поводяться манірно, не спілкуються з дівчатками, надмірно стежать за своїм зовнішнім виглядом.

10 січня 2021, 14:20 comments2810
Поділіться публікацією:

Стереотипи, нав'язані суспільством, відразу ж штовхають батьків на думки про нетрадиційну орієнтацію свого сина. Але не поспішайте з висновками.

Моду на метросексуалізм ще ніхто не відміняв! Хлопець може бути цілком нормальною орієнтації, але при цьому стежити за останніми тенденціями в одязі і зачісках. А ось деякі ознаки дійсно повинні викликати у батьків підозри.

1. Син найчастіше спілкується з дівчатами. І не як ловелас зі стажем, а розмовляє з ними на тему природи, менструації, косметики, останніх подій моди ... Іншими словами, дівчата для нього — лише подруги, але не сексуальний об'єкт.

2. Він слухає мелодійну музику. Психологи вважають, що в підлітковому віці, коли підігрітий гормональним сплеском рівень агресії зростає, хлопці починають слухати агресивну музику, навіть якщо це класичний сингл Sandman від Metallica.

3. Він дуже чутливий і вразливий. Навіть занадто. Підлітки ранимі, але, знову-таки, вони ховають вразливість під маскою агресії. А якщо хлопчина не приховує надмірну емоційність або не може її приховати, то найімовірніше, у нього є певні нахили.

4. Він вважає за краще вишуканість в їжі. Так-так, навіть раціон харчування може натякнути на його сексуальну приналежність. Підлітки в цьому віці схильні поглинати сміття замість їжі: колу, чіпси, гамбургери. А якщо він просить налити йому з ранку супчик або покласти вівсянки з фруктами, це також є показником завищеного жіночого статевого гормону.

5. Мистецтво. Чого не відняти у сексуальних меншин, так це природній схильності до мистецтва. Вони природжені талановиті від природи модельєри, стилісти, кухарі і так далі. Це не стереотип. Звичайно, є інші талановиті хлопчики з традиційною орієнтацією. Але ... все-таки геї більш талановиті. І це скромна думка багатьох психоаналітиків.

6. Він соромиться спілкуватися з представниками своєї статі. Ось це вже явна ознака. Саме в підлітковому віці хлопці звикли хвалитися своїми сексуальними подвигами, а при особливих комплексах просто придумувати свої досягнення. Якщо його не цікавить ця тема, то можна припустити, що він має явні гомосексуальні ознаки.

7. Якщо він все-таки спілкується з хлопчиками, але вони все, як один, відповідають вищевикладеним пунктам, значить, відкинувши помилкові сумніву можна сказати: цей юнак — гей.

Аліна Геріна



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини