Головна Новини Інтим 2021 10 причин, чому чоловік займається онанізмом
commentss НОВИНИ Всі новини

10 причин, чому чоловік займається онанізмом

Чому ваш чоловік тихо мастурбує в душі, коли ви лежите в ліжку в очікуванні сексу? Чому це доставляє йому таке ж задоволення, що і від любові з вами, а можливо і більше?

10 січня 2021, 14:20 comments13302
Поділіться публікацією:

Чому ваш чоловік тихо мастурбує в душі, коли ви лежите в ліжку в очікуванні сексу? Чому це доставляє йому таке ж задоволення, що і від любові з вами, а можливо і більше? Розібратися в цьому питанні і зрозуміти, як позбутися від подібного сексуального пристрасті, допоможе наша стаття.

Секс для чоловіка і жінки — це зовсім різні речі. Грубо кажучи, для нього це буденна проза Льва Толстого, а для неї — інтимна лірика Сергія Єсеніна. Якщо для чоловіка секс — це лише спосіб розрядки в завантаженому ритмі роботи і відпочинку (це насправді так, іноді на матч улюбленої команди витрачається більше енергії, ніж на місяць роботи), то для жінки секс — це спосіб знайти гармонію і поринути у вир пристрасті.

Тому чоловікові за великим рахунком не важливі почуття, — пристрасть у нього народжується не в тій голові, що на плечах. А якщо і бувають винятки, то вони, здебільшого, закінчуються так само швидко, як зароджуються. Ви, звичайно, можете сперечатися, але це правда.

Згідно зі статистикою, мастурбують 80% чоловіків і 50% жінок. Думаю, насправді цифри вищі. Не будемо говорити про прекрасну половину — це тема зовсім іншої статті, а ось щодо чоловіків ... Не займаються самозадоволенням хіба що імпотенти і сини релігійних фанатиків. Таким чином, цілком реально можна вийти відсотків на 95 мастурбаторів.

Причому мастурбують не тільки за відсутності партнера, але і при наявності дружини (подруги). Чому? Можна виділити 10 причин такої поведінки, а також з'ясувати, що робити, якщо ваш улюблений "зраджує" вам таким чином.

1. Стрес

Зняти стрес чоловікові можна двома шляхами — напитися або зайнятися сексом. Причому друге можливо в двох варіантах: з жінкою або з власною рукою. Кожен, звичайно, вибирає те, що йому ближче. На користь мастурбації може зіграти фактор менших затрат сил і енергії: вийшов в туалет, дістав агрегат, кілька хвилин — і стресу як не було.

Тут свою роль відіграють суто фізіологічні моменти. При нервовому збудженні збільшується приплив крові і настає ерекція.

Що робити, якщо ваш улюблений цим займається? Спробуйте обережно пояснити йому, що ви його прекрасно розумієте: його робота пов'язана зі стресами, і ви з задоволенням допоможете йому забути про них.

Покажіть, що при цьому ви піклуєтеся не про власне задоволення, а про те, як зробити добре йому. Інакше чоловік просто звикне до онанізму, і за допомогою нього буде не тільки знімати стрес. Мастурбація повністю замінить вас!

2. Дружина стала нецікава

Після одруження ви набрали десяток зайвих кіло, користуєтеся косметикою лише тоді, коли йдете на роботу, ходите по квартирі в засмальцьованому халаті, приймаєте душ вранці, а не перед сном — все це так чи інакше впливає на ваші стосунки. Чоловікові якось сексу все одно хочеться, але вже не з вами.

Тоді він буде купувати еротичні журнали і відео, часто і надовго усамітнюватися в туалеті зі свіжим номером "Плейбоя". Таким чином справа може закінчитися і зрадами з іншими жінками.

На питання "Що робити?" — відповідь проста. Не потрібно заспокоюватися і розхолоджуватися. Основна причина подружніх зрад і розлучень — це коли буденність поглинає пристрасть і романтику.

Причому докладають зусиль до подібного результату обидва партнера. Один — своєю поведінкою, інший — мовчанням. Тому, коли чоловік починає усамітнюватися, слід обов'язково з ним поговорити, з'ясувати причину. І якщо вона — в вас, то потрібно щось терміново в собі міняти.

3. Не вистачає сексу

Взагалі, досить рідкісне явище. Зазвичай жінці не вистачає сексу: чоловік, зробивши свою справу, відвертається до стінки і спить, а жінка іноді самостійно досягає оргазму. Але буває і протилежне: коли чоловік хоче щодня, а дружина — лише час від часу. Звичайно, коли дуже хочеться, але не можна, то все одно якось треба існувати. Тому виходом стає мастурбація.

Спочатку ви цього не помічаєте, потім починаєте здогадуватися. І коли раптом застаєте його за цим заняттям — соромитеся. Ви не можете запитати його про причини такої поведінки, а йому незручно навіть починати цю тему.

Тому, якщо ви розумієте, що ні задовольняєте чоловіка, спробуйте дати йому більше задоволення, застосовуйте інші пози, любріканти (наприклад, мастило для збільшення тривалості сексу).

Якщо займатися сексом в місіонерській позі або в позі, де жінка не робить практично ніяких активних рухів, все напруга переклавши на партнера, то чоловік буде більше втомлюватися і ефект від сексу буде більше.

4. Не хочеться напружуватися

Або, іншими словами, причиною мастурбації може бути елементарна лінь. Я вже писав вище, що, здебільшого, секс для чоловіка — це насправді лише процес введення-виведення і не більше. Тому, думає такий чоловік, навіщо напружуватися, щоб доставити більше задоволення партнерці, ніж собі, якщо можна просто помастурбіровать?

В кінцевому підсумку, після такого "сексу" нікого проводжати і обіймати не потрібно — можна навіть сміливо перевернутися набік і заснути: ніхто і слова не скаже.

Причина такої поведінки — психологічна, тому виправити її досить складно. Хіба що пояснити на практиці, що ніяка мастурбація не замінить йому сексу з вами.

Нарешті, зробіть так, щоб він зрозумів основне правило сексу — головне, щоб було добре вам обом. Тільки якщо він це усвідомлює, то почне змінюватися. А якщо ні, то і далі буде егоїстом, з яким навряд чи варто продовжувати стосунки.

5. Не може отримати задоволення від сексу

Знову-таки психологічна проблема. Причому, всього лише вигадка, що від сексу задоволення немає, а від мастурбації — є. Причини досить прості: маленький розмір члена, невпевненість в собі, якась внутрішня образа.

Все це призводить до замкнутості, зацикленості на власної неповноцінності, і, в кінцевому підсумку, одруження з першої ж жінкою, яка виявить до нього симпатію і буде про нього турбуватися.

Будучи постійно морально "забитим", такий чоловік не зможе отримувати насолоду від сексу, а єдиною втіхою для нього буде банальний онанізм. Що б не робила дружина, змінити інтимне світогляд улюбленого буде важко. Він, ймовірно, залишиться таким же замкнутим і сором'язливим, якщо не підвищить власну самооцінку.

Що робити? Варіантів три. Або намагатися щось змінити, показувати йому, який він хороший чоловік, використовувати нові пози, робити в ліжку все, що він хоче, або ж сприйняти все як є і заспокоїтися. Або просто розлучитися з подібним чоловіком.

6. Чи думає, що від цього можна схуднути

Так, це дійсно є однією з причин. Один мій знайомий десь вичитав, що 5 хвилин мастурбації заміняє півгодини занять в тренажерному залі. І він якимось чином підрахував (виходячи з витрачених під час "занять" кілокалорій), що, якщо він буде мастурбувати тричі на добу протягом місяця, схудне на 12 кілограмів.

Далі більше. Оскільки заняття в тренажерному залі передбачають навантаження на різні м'язи, він покопався в інтернеті і знайшов практичний посібник онаніста. Там писалося, в яких позах потрібно мастурбувати, щоб імітувався анальний секс, позиція зверху, знизу, збоку тощо.

І, знаєте, замість того, щоб регулярно займатися сексом зі своєю подругою, він виснажував себе щоденної мастурбацією, витрачав багато сил і через це так само багато їв і пив. В кінцевому підсумку, він поправився на 5 кіло. І записався в басейн.

Звичайно, чоловік, який вірить в такі дивовижні властивості онанізму, не скаже своєї благовірної, чим насправді займається, щоб її здивувати своєю новою фігурою. Але в момент цих тренувань у нього, звичайно, не буде сил задовольняти дружину.

Тому залишається їй лише поспівчувати і порадити якщо і не переконувати горе-чоловіка в безглуздості його заняття, то, по крайней мере, якимось чином почекати певний час, поки він сам не переконається в марності мастурбації як засобу для схуднення.

7. Для нього це в порядку речей

Найцікавіший — саме цей пункт. Чоловік вважає, що він повинен мастурбувати. Так само, як їсти і пити. Ну, така вже його природа, що тут поробиш? Жінка, звичайно, не зрозуміє цю логіку. Для неї онанізм — це вже ознака якщо не зради, то її (жінки) недосконалості в очах чоловіка. Пояснювати йому, що він не правий, все одно, що забивати цвях комп'ютером.

Тому в такому випадку використовуйте його хобі на користь вашим відносинам. Скажіть, що вам подобається дивитися, як він мастурбує, і ви з задоволенням приєднаєтеся до нього. В кінцевому підсумку, дивіться на це як на одну з сексуальних ігор, неймовірно збудливий і незвичайну.

8. Хочеться іншу жінку, але не хочеться зраджувати

Я вже не раз торкався питання психологічної зради. Це дійсно природно для чоловіка, що не крути. Навіть, якщо подивитися на історію людства, то ми бачимо гареми на Сході і куртизанок на Заході. Звичайно, чоловік, який любить свою дружину і не хоче робити їй боляче, ніколи не зрадить.

Але якщо йому хочеться чогось нового, що не може дати дружина, то він може знайти вихід з положення. Самозадовольнятися можна, дивлячись на фото або відео бажаної їм жінки, — ще й представляючи в це момент, що він з нею робить. Така ось зрада без зради.

Навряд чи жінці в даному випадку слід щось робити. Чоловік наліво не ходить, — навіщо зайві заморочки? Єдиний мінус — є певна ймовірність того, що такий "секс" з часом стане подобатися йому більше, ніж нормальний, або ж зрада стане реальною.

9. Терміново хочеться сексу, а поруч нікого немає

Коли чоловікові "хочеться", то він намагається якось задовольнити своє бажання. Наприклад, якщо ви виходите на роботу раніше, ніж він прокинеться, то чоловік, відчувши ранкову ерекцію, може спокійнісінько мастурбувати в душі, насвистуючи гімн улюбленої футбольної команди. Звичайно, це не тенденція або хвороба, а звичайна нестриманість.

На відміну від більшості попередніх випадків, боротися з цим безглуздо. І не потрібно. Такий чоловік цілком упевнений в собі, він розуміє, що мастурбація — це тимчасово. Просто тому, що поруч немає жінки. А якщо є, то і мастурбація йому не потрібна.

10. Мастурбація як тренування

Так, підліток мастурбує ще й тому, що таким чином він тренується до переходу до дорослого способу життя. Деякі чоловіки, читаючи допомоги по мастурбації (є такі, не дивуйтеся), починають імітувати всілякі пози. Так до цього звикають, що продовжують цим займатися і будучи дорослими. Грубо кажучи, будь-яку новинку такий чоловік пробує на собі, а вже потім займається цим зі своєю коханою.

Щоб цього не сталося, ставитеся до сексу не тільки як до фізіологічної потреби, а й як до з'єднання двох сердець. Ви повинні не тільки займатися сексом, — вам потрібно навчитися розмовляти мовою сексу і бажання. Адже секс — це діалог двох тіл і сердець, це гра і пристрасть. Секс — це саме життя! Бажаю вам жити і отримувати насолоду від життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини