Головна Новини Інтим 2021 Маріупольські діти зняли порно і поширили в школі. Педагоги в шоці
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріупольські діти зняли порно і поширили в школі. Педагоги в шоці

У Маріуполі учні однієї з міських шкіл зняли порнофільм. У головних ролях - двоє підлітків, третій був оператором і проводив зйомки. Всім учасникам знімальної групи 14-15 років

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Як стало відомо ilich.in.ua , відео швидко поширилося в середовищі школярів і незабаром про нього дізналися педагоги.

Вчителі, звичайно ж, були шоковані і поставили до відома управління освіти Маріупольської міськради і правоохоронні органи.

У прокуратурі Маріуполя підтвердили, що за даним фактом в даний час відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією по ст.301 ч. 1 "Ввезення в Україну творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, перевезення чи інше переміщення з тією самою метою, або їх збут чи розповсюдження, а також примушування до участі в їх створенні ".

"Досудове розслідування зазначеного правопорушення проводить Жовтневий райвідділ, процесуальне керівництво здійснює прокуратура Жовтневого району", — повідомила прес-секретар прокуратури Маріуполя Тетяна Павленко.

За її словами, тільки після закінчення розслідування правоохоронці зможуть назвати винних і визначити рівень відповідальності батьків, педагогів і школярів.

Співробітники відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Жовтневого РВ для того щоб дати правову оцінку інциденту також проводять перевірку і з'ясовують роль всіх учасників знімального процесу.

Тим часом, фахівці управління освіти Маріупольської міськради пообіцяли прокоментувати ситуацію пізніше.

До слова, кваліфікація статті 301 ч.1 передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією порнографічних предметів та засобів їх виготовлення і розповсюдження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини