Головна Новини Інтим 2021 Найчастіші еротичні фантазії у жінок: як їх тлумачать сексологи
commentss НОВИНИ Всі новини

Найчастіші еротичні фантазії у жінок: як їх тлумачать сексологи

Насправді, між жіночими і чоловічими фантазіями чимало спільного, - в першу чергу, їх об'єднує складність або неприйнятність реалізації.

10 січня 2021, 14:20 comments2468
Поділіться публікацією:

Насправді, між жіночими і чоловічими фантазіями чимало спільного, — в першу чергу, їх об'єднує складність або неприйнятність реалізації.

бути згвалтованої

Я люблю еротичні фільми, і мене дуже заводить, коли там є елементи насильства. Наприклад, чоловік валить жінку на ліжко і, притиснувши її руки своїми ногами, розстібає штани: взявши її за волосся, насильно змушує взяти його член в рот. А через кілька хвилин вона все це робить уже з бажанням ... Чому мені це подобається — не знаю. Може, тому, що сама бувала в таких бувальцях. Про один такий випадок розповім. Я йшла від подруги. Було близько 12 ночі. Зійшовши з автобуса і попрямувавши до дому, я раптом почула за спиною чоловічий голос, щось який запитав у мене. Обернувшись, я відповіла і побачила, що це дуже приємний молодий чоловік. Я пішла далі, а коли ввійшла в під'їзд і викликала ліфт, почула, що двері під'їзду грюкнули, і раптом з'явився цей чоловік. В ту ж хвилину відчинилися двері ліфта. Ми з ним увійшли. Йому було вище, і, повернувшись спиною, я приготувалася виходити на своєму поверсі. Раптово я відчула, як по мені до ніг під спідницю залізла його рука і ущипнула за попу. Від несподіванки я різко повернулася, і тут же його губи впилися

в мої, а руки тримали мене за горло. Він прошепотів: З тобою нічого не станеться, якщо будеш вести себе добре. Я кивнула, і тут же його руки розстебнули мені куртку і опинилися на моїх грудях. Його руки гладили мої ноги, піднімаючись вгору, поки не напали те, що шукали. О! Це були вмілі пальці. Непомітним рухом він раптом стягнув з мене трусики, і тут же його мова виявилася там. Усе! Я попливла ...

Юля, 22 роки

Перше, що відразу асоціюється з фантазією про насильство, — наявність у жінки мазохистских якостей. Однак це саме поверхневе тлумачення. Одна з основних глибинних причин такої фантазії — закомплексованість в статеворольової поведінки. Точніше, наявний у жінки несвідомий внутрішній заборону на секс. Така жінка і помислити не може про те, щоб проявити якусь зацікавленість в сексі: мало того, що їй в дитинстві вселили, що секс — це бруд, та до того ж ще додали: мовляв, пристойна жінка ніколи не хоче сексу, а та, яка проявляє хоч найменшу ініціативу в спілкуванні з чоловіками, — щонайменше остання повія ... І найприродніше стає для таких жінок непристойним. Це, на жаль, буває часто-густо. Така жінка мріє про зґвалтування, а то і несвідомо шукає його — бо інші шляхи до сексуальної близькості здаються їй аморальними. А бажання щось нікуди не дівається і дає про себе знати ... Дуже часто несвідомо прагнуть до зґвалтування заміжні жінки, які не отримують необхідного задоволення в подружній секс. А зраджувати чоловіка не хочуть або не можуть в силу тих же моральних засад.

Мати інтимну близькість з великим тваринам — наприклад з тигром або ведмедем

Іноді мені сниться, що я віддаюся величезному ведмедю. Я відчуваю його тяжкість і навіть якусь біль всередині. Але найголовніше — у мене при цьому немає страху. Я відчуваю навіть певне задоволення. Єдине, що мені в цьому незрозуміло, — практично завжди мені при цьому сниться, що я кричу, але мене ніхто не чує. А величезний звір тільки навалюється на мене і видає нелюдські звуки. Взагалі в моїх фантазіях дуже часто присутні різні великі звірі — тигри, леви або ті ж ведмеді. Може, це тому, що мене тягне до сильних, великим, фізично розвиненим чоловікам?

Віра, 28 років

Одна зі специфічних жіночих сексуальних фантазій. Але ось як раз сексу-то тут найменше. Наявність такої фантазії говорить про несвідомих проблемах спілкування з чоловіком перш за все поза постіллю. Дуже може бути, що жінка відчуває в глибині душі страх перед усіма чоловіками. Причини такого страху можуть бути найрізноманітніші, аж до подій з раннього дитинства, не мають до сексу ніякого відношення. Але тим не менше цей страх заважає їй сприймати чоловіка як партнера, а не ворога. Ймовірно і те, що жінка сприймає чоловіків як грубих самців. Можливо, її дитинство пройшло в жіночому середовищі або за участю владного і суворого батька. У всякому разі, у такої жінки своєрідне ставлення до чоловіків: вона вважає, що розкривати душу їм марно — не зрозуміють, не дано їм ... І взагалі у них на думці тільки секс. Така дружина сприймає сексуальну близькість в своєму житті як певну обов'язок. У будь-якому випадку жінка не в змозі знайти з чоловіком спільної мови. Тому, до речі, чоловік і сприймається як тварина: чи не тому, що грубий і сильний, а тому, що з ним абсолютно неможливо домовитися ...

Зайнятися сексом зі своїм начальником

Я працюю секретарем-референтом в великій комерційній фірмі. І останнім часом мене став залучати в плані сексу мій власний начальник. Зрозуміло, я навіть не намагалася його домогтися наяву: він для мене абсолютно недосяжний. Та й не буде він ризикувати своїм становищем заради мене. Проте мені регулярно видається, як ми з ним опиняємося в ліжку. Мені шалено хочеться побачити його голим, дізнатися, як він веде себе в сексі. Думаю, і я б йому сподобалася. Хоча наяву він не робить мені особливої прихильності, іноді навіть занадто строго вичитує. Взагалі він більше схильний контролювати і лаяти, ніж довіряти і заохочувати. Мені навіть дивно іноді: з чого це у мене виникають такі фантазії, якщо мене зазвичай не привертають чоловіки подібного типу, та й він не давав мені ніякого приводу?

Настя, 20 років

Якщо жінка говорить про бажання зблизитися з власним начальником — можна припустити, що це особа з високими соціальними амбіціями, причому досить прагматична: як відомо, близькість з босом майже завжди обіцяє певні перспективи зростання і матеріальні блага. Однак головна причина виникнення такої фантазії — бажання стати значимою. Спати з шефом мріють насамперед жінки, які відчувають себе невизнаними в робочому колективі: таким чином вони прагнуть підвищити свій соціальний статус. Іноді мені зустрічалися випадки, коли про близькість з начальником мріяли ті жінки, які конфліктують зі своїм шефом і, що називається, на дух його не переносять! Проте в цьому немає ніякого мазохізму. Конфлікти з начальником дуже часто викликають у підпорядкованій бажання лягти з ним у ліжко. Як сказала на сеансі психоаналізу одна з таких жінок, я хочу побачити його голим і безпорадним. Безумовно. оголеність часто асоціюється зі слабкістю і беззахисністю: таким чином жінки прагнуть знайти хоч якусь слабинку в своєму залізному босі. А де ще можна побачити чоловіка зовсім роздягненим, крім як в ліжку?

Домогтися близькості з недосяжною особистістю (естрадною зіркою, відомим спортсменом, відомим політиком)

Я незаймана. І мені це дуже заважає. Але тим не менше я не хочу позбуватися від невинності з ким попало — зі звичайним хлопцем з числа моїх, знайомих. Я вирішила, що це повинно мені запам'ятатися надовго. І дуже хочу, щоб мене позбавив цноти один наш відомий співак (ім'я я не скажу — незручно: а раптом все ж вийде?). Я дуже хочу добитися цього, чого б мені це не коштувало. Всі знайомі хлопці не уявляють для мене ніякого інтересу, і мене не хвилює, що я їм не подобаюся. Я часто залишаюся одна і уявляю, як Він буде пестити і обіймати мене ... І завжди в такі моменти мені всередині так добре — буквально про все забуваю.

Оля, 16 років

На жаль, даму часто оцінюють в нашому суспільстві не по її власним соціальним досягненням, а по тому, з ким вона спить. Тому багато жінок, які мріють про секс зі знаменитостями, просто хочуть підвищити власну самооцінку. Однак все не так просто. Як відомо, сексуальну тягу до різних відомим особистостям найчастіше відчувають юні дівчатка, яких ще не турбує їх соціальна значимість в дорослому суспільстві. У них проблема інша — їм прийшла пора любити, а кого? Реальні хлопчики, які знаходяться поруч, не підходять в якості об'єкта почуттів — по-перше, тому, що це занадто буденно, а по-друге, тому, що хлопчики можуть і відповісти взаємністю ... А дівчинці насправді зовсім не потрібна прозаїчна любов сусідського хлопця. Їй простіше направити свою сексуальну енергію на недосяжний об'єкт.

Про нього вона може фантазувати скільки завгодно, не піклуючись про наслідки і не думаючи, а що ж їй робити далі. Такі мрії, що ведуть від реального спілкування з протилежною статтю, абсолютно природні для дівчаток-підлітків (у яких потяг найчастіше розвивається раніше, ніж у хлопчиків). Але коли любов'ю до недосяжною знаменитості стурбована доросла дівчина чи жінка, то тут слід говорити про інше. А саме — про те, що реальні чоловіки чомусь не відповідають їй взаємністю або вона знову-таки не знає, як до них підступитися. І замість того, щоб знову і знову опинятися відкинутої, вона йде шляхом, як їй здається, найменшого опору. Адже любов до знаменитості не передбачає ніякої взаємності і таким чином служить виправданням її самотності, викликаного невмінням домогтися відповідного почуття, заниженою самооцінкою та іншими внутрішніми проблемами. Тому такі фантазії — досить серйозний привід потурбуватися своїм психологічним станом.

Оголюватися на публіці

Я мрію знятися в еротичній передачі. Дуже часто уявляю собі, як тисячі чоловіків дивляться на мене і загоряються бажанням. Особливо мені було б приємно, якби при цьому ще й їхні жінки дивилися і згорали б від заздрощів і злості .... Мені нема чого соромитися — у мене гарне молоде тіло, і багато жінок дійсно мені заздрять. Мене навіть збуджує, коли я уявляю свій виступ на сцені абсолютно голою — красива, приваблива, еротична! В майбутньому я мрію вступити в школу стриптизу. Але поки це залишається недосяжною мрією. Думаю, що з часом я подолаю залишки пуританського виховання і доведу всім, що роздягатися не соромно. А поки я ще сміливості набралася. Ось і закінчується все тільки таємними мріями.

Таня, 18 років

Багато дівчат не так давно дізналися, що їх оголене тіло може бути таким же предметом похвальби перед суперницями або елементом наслідування моди, як нова шуба або дорогу прикрасу. І ті, хто активно демонструє своє модне тіло, керуються приблизно такими доводами: чому шубу або кольє можна показувати, а тіло — не можна? Ще невідомо, що красивіше! Це. як то кажуть, дівчата без комплексів. Дівчата ж з комплексами задавлені батьківської директивою: Бути голою соромно !!! Ось і виходить: у такої дівчини є щось її прикрашає — і в той же час вона не може дати собі можливість продемонструвати те, що вигідно відрізнить її від безлічі їй подібних! Особливо серйозне напруження це викликає, якщо дівчина має яскраво виражену потребу залучити до себе увагу якомога більшої кількості людей. Такі дівчата відчувають сильні переживання того, що в силу моральних кайданів не можуть показати всім своє чудове тіло. І тоді звичайна робота фотомоделі або танцівниці стриптизу переходить в розряд заборонених таємних мрій ... А заборонене, як відомо, дуже часто збуджує найсильніше.

Здійснити одноразовий статевий акт з абсолютно незнайомим чоловіком

Іноді, особливо після сварок з чоловіком, мені хочеться кинути все і піти світ за очі. Може, зустрінеться хтось, кому я сподобаюся і зможу викликати інтерес як жінка. Я не буду нічим завдячую цій людині, зможу ні про що не думати і бути такою, яка я є. Мені набридло перед чоловіком грати якусь роль. Я хочу віддатися власним бажанням, хочу бути сміливою і привабливою. Багато разів вночі я мрію про те, як мене укладе в обійми абсолютно незнайомий чоловік. І ми з ним зіллємося в екстазі — щоб вранці розлучитися і ніколи більше не зустрітися ... Ці фантазії часто рятують мене від розчарування і незадоволеності в житті, тільки я ніколи не наважусь зробити таке наяву: на жаль, я не прихильниця розпусти. Крім того, люди зараз різні зустрічаються, та й хвороба якусь легко підхопити ... Ось і залишається все тільки в мріях.

Євгенія, 32 роки

Це не що інше, як один із проявів вже згадуваного ефекту попутника: випадковому супутнику в поїзді люди можуть розповісти про себе таке ... І тільки тому, що завтра вони з цим попутником розлучаться і не зустрінуться більше ніколи. Так і в цьому випадку — жінка найчастіше не збочення і не шукачка гострих відчуттів. Просто знову ж вона вельми закомплексована в інтимних питаннях. Вона постійно боїться в ліжку зробити що-небудь не так. Вона категорично не визнає будь-які форми сексу, крім стандартної місіонерської позиції. Вона забороняє собі виявляти які б то не було зовнішні ознаки оргазму — тому що на ранок їй буде незручно дивитися в очі своєму партнеру ... У цьому сенсі гіпотетичний незнайомий чоловік вирішує всі її проблеми. Можна дозволити собі повністю розкріпачитися, бути природною і не приховувати своїх таємних бажань і почуттів — тому що швидше за все більше ніколи не побачиш цього чоловіка ... У цьому випадку жінку не турбує, як вона дивитиметься цьому чоловікові в очі: швидше за все в її фантазіях не присутній спільний нічний сон. Зрештою, ця ситуація дозволяє їй відчути себе справжньою жінкою, привабливою і бажаною! Однак при всій доступності цієї ситуації (дуже часто жінки не бачать нічого недосяжного в сексі з випадковим партнером) для нашої героїні це так і залишиться фантазією: вихована в строгих рамках, вона ніколи не дозволить собі втілити її в життя. Між нами кажучи, і слава Богу.

... Отже, підіб'ємо підсумки нашої розмови

Перше: сексуальні фантазії природні. І якщо вас в ваших інтимних мріях хвилює тільки одне: чи не є ви через це, не дай Бог, збоченням — ще раз повторю: не є. І вам нема чого боятися, якщо фантазії — лише приправа до сексуального життя, а не її ерзац.

Друге: ті чи інші сексуальні фантазії можуть служити ключем до розгадки причин певного соціального чи психологічного неблагополуччя особистості.

Третє: якщо ваші сексуальні фантазії в чомусь заважають вам і ви хочете позбутися від них, вірніше, від причин, що їх викликають, — довірте ваші проблеми професіоналові-психоаналітика. А ось самолікування в області людського несвідомого може бути небезпечно. ... Сексуальні фантазії людини нестримні і безмежні.

Можна з упевненістю сказати, що цих фантазій практично стільки ж, скільки і людей. Але дуже часто інтимні мрії зберігаються в найпотаємніших куточках душі, і людина згадує про них лише тоді, коли доводиться займатися рутинною сексом з обридлим партнером або задовольнятися мастурбацією ... Ну а ті, хто поавантюрнее, ні-ні та й замислюються, що добре б таємні інтимні мрії хоч разочок втілити в реальності: ось було б здорово! І деколи йдуть до цього втілення, не помічаючи ніяких перешкод навколо. Але в підсумку, як правило, навіть якщо і домагаються жаданого здійснення заповітної мрії, щастя і задоволення це не приносить ... Тому що мрія, втілена в життя, виглядає найчастіше зовсім не так привабливо, як в недавніх солодких мріях.

Фантазії тим і гарні, що в них все проходить гладко і без проблем. А якщо почати втілювати їх у життя, це в переважній більшості випадків принесе не задоволення, а розчарування, а то і трагедію — бо дуже складно передбачити реальний розвиток подій. Адже дійсність завжди влаштована складніше, ніж сама закручена фантазія ...



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини