Головна Новини Інтим 2021 Про що говорять його улюблені пози в сексі
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що говорять його улюблені пози в сексі

Хочете дізнатися дещо про характер і таємних бажаннях свого сексуального партнера? Все, що вам потрібно - напружитися і пригадати, які ж пози в ліжку він вважає за краще вибирати.

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Хочете дізнатися дещо про характер і таємних бажаннях свого сексуального партнера? Все, що вам потрібно — напружитися і пригадати, які ж пози в ліжку він вважає за краще вибирати.

"Універсал"

Улюблена поза: Все! Він унікальний: нахрапистий, як гусар, і ввічливий, як аристократ; грубий і ніжний; нахабний і сором'язливий — загалом, абсолютно непередбачуваний.

Діагноз. Саме такий чоловік — універсальний коханець. Його головна пристрасть — приносити задоволення коханій жінці. Він і її задовольнить і про себе не забуде. Поза для нього — справа десята. Правда, надовго на його увагу вам навряд чи варто розраховувати — навколо адже так багато об'єктів, які ще не дізналися, що це таке — його увагу! ..

"Дресирувальник"

Улюблена поза: "Кішка на дереві". Тобто любов "на вазі": він стоїть, а ви висите на ньому, обхопивши його ногами за талію. У цей момент його цікавить гра власних м'язів, тому він вибере містечко поблизу с дзеркалом. Якщо ще він і кричить, як Тарзан, — будьте впевнені, в дзеркалі він буде набагато рідше шукати ваше відображення, ніж своє.

Діагноз. Божевільний Нарцис. Найчастіше такі займаються культуризмом, фітнесом або тенісом — до нестями. За всім цим самозамилуванням захована ціла прірва комплексів,

від яких вашими стогонами і подяками він тимчасово виліковується. Цей тип чоловіків неймовірно полігамії: йому неодмінно необхідний десяток-другий жінок, причому красунь. У нього в запасі напевно є безліч власних ню фотографій, від яких ви просто зобов'язані приходити в захват.

"Бутерброднік"

Улюблена поза: класична, "місіонерська" (він зверху). Він, може, і сам не усвідомлює того факту, що його збуджує домінування, і раз він зверху, значить, править балом. При цьому він зазвичай норовить покусати мочку вашого вуха або пристрасним поцілунком впитися в шию.

Діагноз.

Якщо шустрий, як кролик, швидко отримує задоволення і відвалюється, це означає, що він страшенно ревнивий, жадібний і схильний до отримання сьогохвилинних задоволень. Та й взагалі: поганий він коханець. У нього часто болить голова, поперек і вічний аврал на роботі. Загалом, він ще не раз вам поплачеться.

Якщо рухається повільно, шумно зітхає і багато потіє, а ви вже не знаєте, куди подітися, аби швидше все закінчилося, це проблемне екземпляр, невпевнений у собі. Він продав почуття гумору дияволу? Від нього ж не дочекаєшся простих реплік в дусі: "Мені добре з тобою, мишка" або "Дитинко, а ти кльова!" Він страшно боїться експериментів і подвигів. А перш, ніж зробити вибір, буде зважувати до тих пір, поки чиясь воля не опиниться сильніше його і не прийме рішення замість нього.

"Естет"

Улюблена поза: починає закручувати вас в "вузли". Всі пози з області немислимою еквілібристики з купою супутніх хитромудрість. Він намагається посадити вас в позу "лотоса", розтягнути на шпагат, влаштовує екзистенційні сексуальні досліди.

Діагноз. Як правило, це естет, сумує про тантри, що слухає альтернативну музику, часто не знаючи, чого він в житті хоче. Так, мабуть, тільки одного — відходу від нудьги, традицій і ... душевності. Тому що він неймовірно егоцентричний, пихатий і амбітний. Центр його всесвіту — він сам. Вирішіть залишитися з ним — не чекайте турботи і уваги, а будьте готові виконувати його примхи, в тому числі і сексуальні. Незаперечна гідність — неймовірна охайність.

"Пес"

Улюблена поза: "догги-стайл" або "римська конячка". "Собачка" або "конячка" — це ви, звичайно. А він — "кобель" або "приборкувач". Ви намагаєтеся осідлати його, а він все норовить прилаштуватися ззаду. Можливо, б'є вас по сідницях і раз у раз тягне за волосся.

Діагноз.

Якщо він "любить" суворо "туди-сюди" — з силою, мовчки і суворо — тримайтеся! Перед вами (вірніше — позаду вас) небезпечна людина з минулим. Цей тип отримує кайф від "перемоги": партнерка переможена рачки. Але при цьому він може всій своїй "кобеліно" душею по-справжньому любити свою "догги". Так любити, що живий з його любовних оков вже не вирвешся.

Інший любитель цієї пози: романтик, що обожнює варіації на тему "покрутити стегнами", рухати ними вправо-вліво, розмахувати при цьому руками, аки крилами, і співати, припустимо, "Аве Марію". Цей може виявитися цікавим персонажем для спілкування, але боягузом, тремтячим від думки, що потрібно дивитися в очі дівчині, якщо він виявиться з нею віч-на-віч. Він обожнює робити "це" дуже часто, з різними дівчатами. Такий собі колекціонер жіночих Попок, які "мовчать", на відміну від очей і губ. Так простіше. Романтик не любить труднощів, тікає від відповідальності. Їсть шоколад, п'є міцні напої, грає в казино.

"Крендель"

Улюблена поза: на боці. Він перевертає вас на бік, лягає ззаду, притискається і "вкладається" в вигини вашого тіла. Виходить "калачик". Те ж саме можна здійснити, якщо повернутися один до одного обличчям. Він насолоджується повільним і глибоким проникненням, міцно обіймає і шепоче ніжності.

Діагноз. Він звик до теплих пирогів і м'яким домашнім капцями, розміреного ритму життя, щоб "все по поличках": і оргазм щоб приходив вчасно, і в сексуальному контакті було все передбачувано. Тип — мамин синочок чи нудний жонатик. Якщо доля зведе вас, ви будете забезпечені життям "по годинах" з рідкісним, але регулярним сексом на боці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини