Головна Новини Інтим 2021 Різні стилі сексу: консервативний, романтичний, байдужий, образливий і інші
commentss НОВИНИ Всі новини

Різні стилі сексу: консервативний, романтичний, байдужий, образливий і інші

Риси нашого інтимного іміджу складаються з індивідуальних особливостей і під впливом обставин, але далеко не завжди бувають оптимальні. Ось тільки вийти за рамки звичного інтимного амплуа не так-то просто.

10 січня 2021, 14:20 comments7648
Поділіться публікацією:

Риси нашого інтимного іміджу складаються з індивідуальних особливостей і під впливом обставин, але далеко не завжди бувають оптимальні. Ось тільки вийти за рамки звичного інтимного амплуа не так-то просто.

Яка я в ліжку? Чи йде мені мій сексуальний імідж? Чи подобається він партнеру? Напевно ви замислювалися про це, але ж матерія настільки тонка, що так просто на ці питання не відповіси. Та й без великого порівняльного аналізу тут не обійтися. Але ж інтерес цей зовсім не пусте: від того, наскільки ваше інтимне стилістика підходить вам і вашому партнерові, цілком може залежати ваше особисте щастя. До речі, чоловіки в цьому питанні менш вибагливі. За даними статистики, 77% чоловіків вважають сексуальний стиль своїх партнерок цілком прийнятним. Вони скоріше схильні підкорятися сексуальному сценарієм, який нав'язує їм партнерка, і не страждають від зайвої критицизму. Дами виявилися більш вимогливим. 59% жінок не задоволені інтимним стилем партнера. Це говорить про те, що жінці з її інтуїцією і чуйністю куди простіше вгадати бажання чоловіка і підлаштуватися під них. Головне, не впадати в крайнощі і слухати бажання тіла.

консервативний стиль

Ви, згідно старих добрих традицій, віддаєтеся чоловікові так, як це зручно і подобається йому. Домінуюча роль самця не викликає у вас ніяких заперечень (хіба що смутні сумніви). І хоча, можливо, така форма інтимних відносин вас обох влаштовує, з часом ваш секс обов'язково стане рутинним. Ви будете почувати себе нещасною, а вашого чоловіка потягне до більш розкутою жінці. Подумайте про це!

ВИХІД Є

Спробуйте потихеньку реалізовувати свої сексуальні бажання. Напевно в глибині душі ви давно мрієте хоча б про зміну пози або про інший час доби, коли можна було б вдатися до інтимним заняттям. Сексуальний сценарій — це не щось раз і назавжди заведену і непорушне, його можна і потрібно змінювати. Звичайно, чоловік здивується вашої ініціативи, але це буде радісне здивування. Чоловіки більш схильні до сексуального різноманітності, але з великими труднощами самі виходять з подібними пропозиціями, особливо якщо дружина улюблена. Їм набагато простіше шукати різноманітності на стороні, ніж ламати стереотип подружнього інтимного спілкування.

байдужий стиль

До сексу ви ставитеся як до обтяжливого непорозуміння і займаєтеся їм, не отримуючи ніякого задоволення. Таке протиприродне поведінку і стилем-то назвати не можна, це скоріше діагноз — фригідність, наприклад. Це виправдано, тільки якщо сексуальність загнана в підпілля, а партнер жахливий. Але загляньте глибоко в себе: адже іноді байдужість викликано просто лінню.

ВИХІД Є

Швидше за все, треба міняти чоловіка, але для початку відвідайте сексолога. Коли він розгадає причину вашої холодності, буде ясно, що робити далі. Якщо проблема в невмінні чоловіка розбудити вашу чуттєвість, зміна партнера або його сексотерапевтіческая "вишкіл" можуть допомогти. Якщо ж справа в вас, то зміна партнера нічого не змінить, спочатку доведеться попрацювати над собою.

авангардний стиль

Ви не розпусниця, а просто жінка передових сексуальних поглядів (і, можливо, не тільки сексуальних). Ви не схильні придушувати свою природу, формуючи у себе непотрібні комплекси, а звикли сексуально самовиражатися в повній мірі. Проблема, швидше за все, криється в нерозумінні партнером вашої авангардності.

ВИХІД Є

Чоловіків, які максимально широко дивляться на секс, набагато більше, ніж жінок з аналогічними поглядами. Отже, вам не так вже й складно підібрати пару.

Діловий стиль

Ви знаєте, чого хочете в ліжку, і прямо про це заявляєте. Це непогано, але форма подачі — суха і безапеляційна — псує всю справу. Підсвідома інформація про те, що чоловік повинен верховодити в сексі, вносить смуту в душу партнера, і невідповідність вашої поведінки його очікуванням викликає в ньому бурю протесту і прагнення поставити вас на місце.

ВИХІД Є Звичайно, добре, що ви знаєте, як зробити собі приємність, і не приховуєте цього від партнера, але ви набагато ефективніше досягнете бажаного НЕ директивними методами, а тонкою грою "в піддавки". Практично будь-якого чоловіка простіше умовити, спокусити або перехитрити, ніж примусити до чогось в ліжку.

Романтичний стиль

Вам подобаються красиві, зі смаком обставлені відносини: море свічок, повільне роздягання, довга прелюдія, пристрасні слова. Більшості чоловіків така програма теж до смаку, але ... не частіше ніж раз на квартал. Ваші сентиментальність, перфекціонізм і схильність до ідеалізації трохи відводять вас від реального життя.

ВИХІД Є

Ніде правди діти, чоловіки обожнюють спонтанний, здоровий секс. Обмежуватися тільки "парадним" варіантом сполучення просто нерозумно — так ви ризикуєте втратити партнера. Якщо часом ви відчуваєте, що, займаючись з вами любов'ю, партнер не виявляє особливого ентузіазму, то це тому, що він просто хоче отримати сексуальну розрядку. Поставтеся до цього з розумінням. У чергуванні "тваринного" і чуттєвого сексу є своя принадність, що робить інтимне життя багатшим.

екстравагантний стиль

Одного разу вам здалося, що природний темперамент і особливості вашої жіночності, подаровані вам самою природою, чоловікам нецікаві. І тоді ви обрали епатажний метод залучення до себе партнерів. Безумовно, така тактика працює відносно деяких чоловіків, але багатьох однозначно відлякує — відчувається адже, що поведінка неприродне. Ви гвалтуєте таким чином свою природу, і замість того щоб йти на поводу у своїх бажань, зайняті винаходом нових, нехай дотепних, сексуальних фокусів. Цей театр, може бути, і цікавий, але ваші справжні бажання залишаються нереалізованими (і навіть неосмисленими). А чи справедливо це?

ВИХІД Є

Судорожне прагнення утримати партнера вам шкодить, і необхідно від нього позбавлятися. Якщо вам вистачає енергії влаштовувати еротичні уявлення на догоду чоловікові, то вистачить запалу і на матеріалізацію власної підсвідомої еротичної програми. Станьте самодостатньою, дотримуйтесь своїм сексуальним бажанням, насолодіться угамуванням власної спраги, і схильність до демонстративним жестам піде. Так само як і нервозність, яка переслідує вас в інтимній і інших сферах комунікацій.

Образливий стиль Ви закриті і рідко буваєте щирою, тому партнер завжди знаходиться в невіданні з приводу того, чи задовольняє він вас чи ні. Тільки по напруженому мовчанню і відмови від близькості він може здогадатися, що зробив щось не так. Але ось що саме, для нього, швидше за все, загадка. Чоловік, який налаштований на відкриті партнерські відносини, довго цього не витримає. Байдужий же до вас партнер, заклопотаний лише своїм задоволенням, може роками тягнути лямку спільних відносин. Але задумайтеся: чи потрібен вам такий чоловік?

ВИХІД Є

Необхідно навчитися виражати свої претензії і побажання вголос, щоб чоловік точно знав, що відбувається у вас в ліжку. Він напевно не екстрасенс і по вашій аурі не здогадається, про що ви потай мрієте і яких дій від нього чекаєте. Потрібні інструкції, по можливості докладні. На користь підуть і інші форми інтимного взаєморозуміння і заохочення: важкі зітхання від задоволення, словесні форми делікатного відмови або заохочення типу "мені подобається, коли ти так робиш", посткоїтальні захоплення і визнання в любові. Але для того, щоб все це стало можливим, необхідно налагодити в цілому гармонійні відносини в парі — без цього необхідної відвертості в сексі не досягти.

Ігровий стиль

Секс для вас — захоплююча гра, в якій може існувати маса варіантів. Біда більшості людей полягає в тому, що вони відносяться до сексу занадто серйозно, надто хвилюються з приводу власного успіху в цій справі, не дозволяють собі елементарно подуріти. В результаті в інтимній обстановці вони відчувають себе скуто і поводяться "як годиться" "з їх точки зору, а ви -" як хочеться ", ніж забезпечуєте собі вищу якість сексуального життя. Так тримати! Звичайно, багато що залежить від партнера, чи здатний він підтримати гру, але ви майже будь-якого зможете відвести в цей захоплюючий світ любові. Втім, виключення все-таки бувають.

ВИХІД Є

Вам необхідний партнер ігрового типу, але якщо ви закохані зовсім в іншого "типу", то не чекайте, що, дивлячись на вас, він відразу навчиться весело проводити час в іншій кімнаті. Багато місяців у вас піде на те, щоб переконати його в тому, що секс — це не відповідальна серйозна робота, а задоволення, приємне заняття. Тактовно, красномовно і терпляче ви будете переконувати його, що поява ерекції ще не привід негайно приступати до фрикциям, а оргазм не самоціль. Тільки паралельно не забувайте хвалити свого ромео за невтомність і старанність. Інакше він відразу образиться, впаде в амбіції та забере у спальні глуху оборону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини