Головна Новини Інтим 2021 Що робити, якщо чоловік таємно дивиться порно
commentss НОВИНИ Всі новини

Що робити, якщо чоловік таємно дивиться порно

Як відомо, факти - вперта річ. Статистика говорить нам, що як мінімум 45% чоловіків у віці від 20 до 50 років відвідує порносайти. Що ж робити, якщо ви зіткнулися з цим у власній родині?

10 січня 2021, 14:20 comments21048
Поділіться публікацією:

Як відомо, факти — вперта річ. Статистика говорить нам, що як мінімум 45% чоловіків у віці від 20 до 50 років відвідує порносайти. Що ж робити, якщо ви зіткнулися з цим у власній родині? Як реагувати, якщо, вийшовши вночі попити водички, ви бачите чоловіка за комп'ютером в компанії віртуальних красунь?

Консультанти з питань шлюбу з'ясували, що для багатьох жінок перегляд чоловіком порнографічних сайтів психологічно прирівнюється до зради. Застав свого чоловіка за цим заняттям, багато жінок втрачають впевненість у собі, починають думати, що вони набридли чоловікові, а його інтерес до подібного проведення часу — перший крок до розваг на стороні. Правда, опитування, проведені серед чоловіків, повинні були б заспокоїти ревнивих дружин: 80% одружених чоловіків, які відвідують порносайти, стверджують, що роблять це від нудьги або просто "переглядають красиві фотографії". При цьому вони люблять своїх дружин і зовсім не збираються їм змінювати.

Є такий жарт: "Якщо ваш чоловік не дивиться на інших жінок, значить, він або гомосексуаліст, або вже мертвий". Як то кажуть, в кожному жарті є частка правди: дійсно, інтерес до жінок взагалі, і оголеним жінкам, зокрема, для представників сильної статі — абсолютно нормальне явище. Згадайте, невже ви самі ніколи не заглядалися на симпатичного товариша по службі, при цьому абсолютно не плануючи негайно його спокусити?

Тепер про те, чому ж все-таки чоловіки іноді проводять свій час, гортаючи еротичні картинки. По-перше, Інтернет — загадкова штука: іноді на порносайти ведуть посилання під самими безневинними назвами, наприклад, "Запчастини для іномарок", і ваш чоловік міг потрапити туди чисто випадково, навіть не маючи такого наміру. А вже опинившись на такому сайті, рідкісний чоловік втримається від спокуси перегорнути кілька сторінок або завантажити пару відеороликів. Звідки вам знати, може бути, під час перегляду він думає: "Господи, які ж вони всі страшні", або "Ця поза підходить тільки для акробатів!" По-друге, можливо, він просто шукає нові способи доставити вам задоволення?

Наша порада: поговоріть з ним. Якщо вам це неприємно, поясніть чому і попросіть його більше не робити цього, принаймні, у вашій присутності. Якщо ви швидше здивовані, ніж шоковані, можете спробувати подивитися що-небудь разом. Деякі жінки стверджують, що, переглядаючи такі сайти разом зі своїми чоловіками, вони не тільки не відчувають ревнощів, а й отримують задоволення. Раптом ви належите до цієї категорії, тільки самі поки не знаєте про це?

Відверта розмова з чоловіком допоможе і в тому випадку, якщо ваша сексуальне життя останнім часом дійсно дала тріщину. Може бути, ви занадто втомлюєтеся на роботі, або діти забирають все ваше час і сили? В такому випадку, вам варто не ображатися на чоловіка, а разом реалізувати ваші найсміливіші фантазії: купіть нову спокусливе білизна і влаштуйте вечерю при свічках, прийміть разом ванну, займіться сексом в якомусь несподіваному місці, спробуйте нові пози і нові способи доставити один одному задоволення. Втома не повинна бути приводом відмовляти собі і чоловікові в сексуальній розрядці. Навіть якщо ви обидва абсолютно вибилися з сил після важкого дня, ви можете, наприклад, зробити один одному еротичний масаж: це допоможе зняти втому і все ж подарувати собі і коханому насолоду.

Отже, якщо ваш чоловік відвідує порносайти, не поспішайте звинувачувати його в бажанні змінити вам: якщо навіть він відчуває себе незадоволеним, в ваших силах виправити це до обопільного задоволення!

Автор: Сергій Василенков



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини