Головна Новини Інтим 2021 Сексуальні фантазії, про які мріяв кожен чоловік хоча б раз
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексуальні фантазії, про які мріяв кожен чоловік хоча б раз

Реальне життя людини часто не збігається з його бажаннями чи з можливостями. Це, на жаль, стосується і сексу. Звідси і виникають найрізноманітніші сексуальні фантазії у чоловіків (і не тільки;)).

10 січня 2021, 14:20 comments2874
Поділіться публікацією:

Реальне життя людини часто не збігається з його бажаннями чи з можливостями. Це, на жаль, стосується і сексу. Звідси і виникають найрізноманітніші сексуальні фантазії у чоловіків (і не тільки;)). Однак жінкам часто залишається лише здогадуватися про потаємні думки партнера. Але ж так хочеться взяти участь ...

Частина ж жінок навпаки вважає сексуальні фантазії чоловіків низькими і образливими. Але зараз не про них ...

Мріють і фантазують абсолютно все. З віком невинні мрії хлопчиків та дівчаток перетворюються в осмислені і зовсім недитячі фантазії.

Жінки — від природи цікаві істоти. Нам "страшенно цікаво, що там заховано всередині", тому і зміст сексуальних фантазій чоловіків не є винятком.

Активним інтересом до сексуальних фантазій чоловіків ми зобов'язані і розвиненому почуттю власності ( "про що / кого він ще може думати, якщо не про мене"?)

Однак найчастіше нам доводиться продовжувати спілкуватися з партнером, не маючи уявлення про його таємних мріях.

Чому чоловіки не розповідають про свої сексуальні фантазії?

* Рідкісний чоловік розповість партнерці про свої фантазії, якщо вони не пов'язані з нею, побоюючись її реакції (і мови: адже ця тема може стати однією з найбільш обговорюваних в колі подруг);

* Ще більш рідкісний розповість, якщо фантазії мають нетрадиційний відтінок;

* І вже точно не зізнається під тортурами, якщо ставиться до партнерки шанобливо, а являє ЇЇ в більш ніж пікантних ситуаціях.

Але, незважаючи на всі заборони, жінкам дуже хочеться проникнути в світ сексуальних фантазій чоловіків. Поговоримо про найбільш частих з них.

Найчастіші сексуальні фантазії чоловіків

Відразу зауважу, що найчастіше в сексуальних фантазіях чоловіки представляють те, що неможливо в їх реальному житті.

спонтанність

Як вдалося з'ясувати в довірчій бесіді з представниками сильної статі, найчастіше сексуальні фантазії стосуються абсолютно довільної жінки. "Ось іду по вулиці, дивлюся навколо, а тут ВОНА, та на яку дивишся і розумієш" взяв би прямо зараз ", але продовжуєш йти далі. Правда, вже не так спокійно :) "

Про це мріє хоча б 1 раз в житті кожен чоловік.

Подивитися

Подивитися на те, як ЦЕ виходить у інших, та й просто ПОДИВИТИСЯ на що-небудь, чого не покажуть в вечірніх новинах, в своїх сексуальних фантазіях мріє безліч чоловіків.

Якщо говорити точніше, побачити ВСЕ і залишитися непоміченим хоче не кожен, але більше трьох чвертей наших супутників.

"Прекрасне далеко"

— так образно можна назвати сексуальні фантазії чоловіків, пов'язані з володінням знаменитістю, подругою одного (і таке буває!), Начальницею, та ким завгодно, крім своєї благовірної. Чим далі і недосяжним жінка, тим вона більш бажаний гість в чоловічих сексуальних мріях. Підійде і вигадана персона (висока, струнка, довгонога, в красивому білизна, або все з точністю до навпаки).

Такі фантазії відвідують більше половини чоловіків.

груповий секс

... отримує почесне четверте місце. Поєднання підлог і кількості партнерів коливається від скромних трійок (ОН, він і вона, вона, вона і ОН) до змагань на витривалість полносоставних команд, що займають кілька поверхів замку і прилеглу галявину.

Цим забороненим думкам віддається третина представників сильної статі.

"Вихід в люди"

Змінити комфорт м'якій постелі, пухнастого килима або блискучою ванни в своїх сексуальних фантазіях чоловіки мріють на лісовій хмиз, лугову траву, сипучий пісок або тверді асфальтові джунглі. Тільки, цур, все має відбутися несподівано і щоб ніхто не підглядав.

Це скоріше ситуативна фантазія, ( "от би зробити ЦЕ прямо зараз"), однак трохи менше третини чоловіків мріють про це постійно.

Секс з примусу

... теж залишається вельми популярною фантазією серед чоловіків. Ступінь "жорсткості" поведінки в таких мріях може бути різною. Головне, в таких фантазіях чоловіки роблять те, що їм подобається, не звертаючи на жіночі бажання або протести жодної уваги.

Лише кожен 6 чоловік здатний зізнатися в таких фантазіях, хоча цілком можливо, їх набагато більше, оскільки цей тип поведінки історично був властивий древнім людям. Чимало і представників сильної статі, які мріють виступити в протилежної ролі, потрапивши в руки тендітної, але сильної і суворої партнерки.

гомосексуалізм

Як довго обговорював жіноче населення реакцію чоловіків на фільм "Горбата гора". Агресивні крики, м'яко кажучи, негативного змісту, супроводжувалися несподіваними схлипами у ванній. Ніщо людське чоловікам не чуже.

Але через масові суспільних настроїв менше 10% чоловіків здатні визнати за собою сексуальні фантазії за участю "товариша по нещастю".

Такі найпоширеніші сексуальні фантазії чоловіків. А ось ще кілька фактів про них.

Факти про сексуальні фантазії чоловіків

* Чоловічі фантазії — невід'ємна частина сексуальності і запорука доброго здоров'я.

* Чим сильніше чоловіче начало, тим частіше його володар фантазує.

* При мастурбації чоловіки фантазують частіше, ніж при статевому акті — мастурбація без фантазій майже неможлива.

* Дві третини чоловіків фантазують під час статевого акту.

* Денні фантазії набагато яскравіше і більш насиченим інших.

* Сексуальні фантазії у чоловіків з'являються частіше, ніж у жінок.

* Чоловіки частіше мріють, що щось станеться з ними, а не вони це зроблять.

* Чим менше "можна" чоловікові в реальному житті, тим більше фантазій його долає.

* Чоловікам дуже цікаво, які сексуальні фантазії жінок, але чоловіки дуже ревниві, щоб змиритися зі своєю відсутністю в них.

Тепер ясно, чому і про що традиційно фантазують чоловіки ... Але не варто всіх "стригти під одну гребінку". У кожному з людей таїться своя індивідуальна сексуальність, пофарбована різними варіаціями і деталями. І зовсім не обов'язково намагатися перепробувати всі "шаблонні" варіанти, щоб догодити партнеру. Цілком можливо, що, навіть перепробувавши сотню, ти так і не потрапиш в точку. А чи варто? Де гарантія, що почавши відповідати його фантазіям, ти не змусиш його свідомість кинутися в нові далі?

Нехай кожен мріє і фантазує на здоров'я, а зустрічатися ви будете в спільному ліжку — реальною.

Вдалих експериментів;)

Автор: Тетяна Корольова



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини