Головна Новини Інтим 2021 У Мінську порно будуть шукати в мобільниках школярів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінську порно будуть шукати в мобільниках школярів

У Мінській області пройдуть міліцейські рейди, в рамках яких у школярів перевірятимуть мобільні телефони на наявність порнографії

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє "РБК" з посиланням на обласне УВС.

Як саме будуть організовані перевірки, не уточнюється. Не повідомляється також, що загрожує підлітку в разі, якщо він відмовиться пред'явити свій телефон для перевірки.

Як стало відомо, дані заходи пройдуть в період з 6 по 12 серпня. "У разі успіху" таку практику можуть поширити і на інші регіони, відзначає видання.

Тим часом білоруська міліція, пише видання, має намір перевірити на наявність порнографії і соціальні мережі, а також провести в інтернеті роз'яснювальну роботу. За інформацією агентства, правоохоронці навіть створили демотиватор, звернений до підлітків, що ділиться один з одним порнографічними матеріалами. Він являє собою фотографію камери з ув'язненими і напис "А чим ти готовий поділитися з ними?".

Відзначимо, за розповсюдження порнографічних матеріалів Кримінальний кодекс Білорусі передбачає такі покарання, як арешт, виправні роботи і позбавлення волі. При цьому по відношенню до неповнолітніх правопорушників КК передбачає, що в разі, якщо підліток порушив закон вперше і злочин не становить великої суспільної небезпеки, то його можуть звільнити від кримінальної відповідальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини