Головна Новини Інтим 2021 Як продовжити статевий акт: найвідоміші техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як продовжити статевий акт: найвідоміші техніки

За статистикою, середня тривалість статевого акту - всього дві-три хвилини. Мало яка жінка може отримати задоволення за такий короткий час. Тим часом, навчитися доставляти партнерці насолоду і стати супер-чоловіком не так вже й складно.

10 січня 2021, 14:20 comments1880
Поділіться публікацією:

За статистикою, середня тривалість статевого акту — всього дві-три хвилини. Мало яка жінка може отримати задоволення за такий короткий час. Тим часом, навчитися доставляти партнерці насолоду і стати супер-чоловіком не так вже й складно.

Найбільша проблема, яка заважає сильній статі займатися сексом годинами, власне, сама еякуляція. Це жінка, випробувавши оргазм, може продовжувати статевий акт скільки завгодно довго. У чоловіка ж слабшає ерекція, пропадають сили. Але є ряд вправ, які допоможуть йому перетворитися на справжнього Казанову. Cуть їх в тому, щоб відстрочити розрядку, а значить — продовжити заняття любов'ю. Більшість з них розроблені відомими західними світилами в області сексології і неодноразово перевірені в лабораторних умовах!

Техніка "стоп-старт"

Вона розроблена американським лікарем-урологом Джеймсом Сімансом ще півстоліття тому, але з тих пір неодноразово доводила свою ефективність. Суть методики в тому, щоб утримувати сім'явиверження на самому піку збудження. Якщо освоїти цей спосіб, можна навчитися контролювати еякуляцію вже через 2-10 тижнів занять.

* Почніть стимулювати свій член рукою і, дійшовши майже до самого сім'явиверження, зупиніться, відпочиньте, а потім знову продовжите. Досягніть того, щоб у вас було три п'ятнадцятихвилинних "сеансу" поспіль без еякуляції.

* Робіть те ж саме вправу, використовуючи мастило, яка доставляє дуже приємні відчуття, тому, не оргазміровать буде все важче. З її допомогою добийтеся того ж — трьох п'ятнадцятихвилинних "сеансів" без еякуляції.

* Тепер потрібно робити те ж, стримуючи розрядку уповільненням темпу, але не повним його припиненням.

* Якщо поруч з вами є партнерка, можна зробити її безпосередньою учасницею дії. Як і раніше, в момент, близький до розрядки, дівчина повинна зупинитися, дати порушення пройти, а потім відновити ласки.

* Ту ж саму вправу можна повторити разом, але вже використовуючи мастило.

* Як тільки ви відчуєте, що можете управляти семяизвержением, цю техніку можна спробувати і під час сексу. Важливо тільки, щоб "випробування" пройшли в позиції, в якій ви можете управляти процесом. Ідеально, щоб дівчина лежала зверху, а чоловік контролював її руху, тримаючи її руками за стегна. Потім те ж саме можна повторити в позах збоку, ззаду, а потім перейшовши в місіонерську, в якій контролювати себе найскладніше.

Техніка "стискання"

Цей метод придуманий відомим американським сексологом Вільямом Мастерсом і його асистенткою Вірджіні Джонсон. Суть його в тому, щоб вчасно стиснути член, стримуючи еякуляцію (звідси і назва методу). Робити це потрібно великим пальцем, притиснутим до нижньої частини статевого члена (де голівка з'єднується зі стовбуром) і вказівним, що знаходяться навпроти великого, інші пальці повинні охоплювати стовбур. При цьому стискати потрібно сильно і не рухати пальцями, так як це може запросто стимулювати оргазм.

* Потренуйтеся зі своєю партнеркою: потрібно, щоб дівчина пестила вас спочатку сухою рукою, а потім зі змазкою. У момент настання оргазму вона повинна стискати член зазначеним способом на 15-20 секунд. Повторити вправу потрібно 2-3 рази.

* Потім можна спробувати цей метод в ліжку. Необхідно, щоб дівчина сіла навпроти вас і направила член собі в піхву. Під час фрикций необхідно зупинитися в момент перед оргазмом і стиснути член, як під час тренувань.

* Навчившись контролювати себе, займіться сексом в будь-якій позі, в якій жінка лежить зверху. Потім протягом декількох тижнів тренуйтеся в різних позиціях, в тому числі і коли "чоловік знаходиться зверху". Якщо робити цю вправу один раз на тиждень протягом трьох місяців, то незабаром ви будете впевнено контролювати сім'явиверження.

вправи Кегеля

Гінеколог Арнольд Кегель придумав метод, який допомагає жінкам "накачати" лобкові м'язи. Зробити це нескладно: потрібно спробувати затримати струмінь під час сечовипускання. Ви відчуєте, як напружилися потрібні м'язи. Тренувати їх можна, стискаючи на три секунди, а потім розслабляючи. Інший метод: десять разів стискаємо і разжимаем м'язи, до того ж, починаємо зі слабкого стиснення і поступово збільшуємо силу. Третій спосіб: чергувати "виштовхують" і "втягують" руху. Поступово доведіть тренування до десяти вправ кожного виду по п'ять разів на день, потім почніть додавати їх так, щоб число дійшло до 150.

Даосская техніка

Ця техніка контролю сексуальної енергії застосовується безпосередньо під час сексу.

* Чергуйте три неглибоких і одне глибоке рух, і доведіть їх число за один підхід до 81. Коли відчуваєте наближення еякуляції, витягніть пеніс, але так, щоб він на 2-3 см залишався всередині;

* Потім чергуйте п'ять неглибоких і одну глибоку фрикцію;

* Останній етап — чергування дев'яти неглибоких і одного глибокого руху.

пози

Важливо й те, в якій позиції ви займаєтеся любов'ю. Для пролонгованого статевого акту підходять всі пози, в яких чоловік може керувати ситуацією. Найгірша з них — місіонерська. А ось офіцерська поза, в якій ноги жінки знаходяться на плечах партнера, і всі пози "чоловік ззаду" — кращий варіант. Добре підходять позиції, в яких партнер може подати дамі сигнал зупинитися або продовжити руху, наприклад, "жінка зверху". Іноді пролонгування краще починати в колінно-ліктьовий позиції, а ближче до "фіналу" переходити в місіонерську.

дієта

Щоб добре "справлятися" в ліжку, потрібно правильно харчуватися. Тим, хто хоче займатися сексом довго, варто дотримуватися особливий раціон, що включає потрібні мікроелементи.

1. Цинк. Він необхідний для нормальної потенції. Наприклад, в організмі двадцятирічного чоловіка приблизно 2,2 г цинку. З віком його кількість падає, а значить, погіршується ерекція і взагалі здатність до тривалого статевого акту. Якщо вам уже за 30, неоходімо приймати приблизно 15 мг цинку в таблетках щодня. Також це корисна речовина міститься в устрицях, вівсі, жита, пшениці, сирих яйцях, горосі, сочевиці і печінки.

2. Для відмінною потенції потрібне хороше кровопостачання, а воно неможливе без кисню, який допомагає транспортувати вітамін Е. Він міститься в продуктах з нерафінованої муки, хлібі, кашах, горіхах. Ще цей вітамін містять соняшникову олію, шпинат, лосось, неочищений рис, морква, банани, яйця, помідори, баранина.

3. Магній. Цей елемент допомагає продовжити статевий акт. Він є в пшеничних висівках, вівсяній крупі, абрикосах, квасолі, чорносливі.

тренування

Крім методу Кегеля, існує кілька вправ, які допомагають краще відчувати своє тіло і потрібні м'язи під час сексу. Їх потрібно робити регулярно, кілька разів на тиждень.

1. "В строю". Встати прямо, руки опущені вниз, починаєте крокувати, максимально високо піднімаючи коліна і як би притискаючи їх до живота.

2. "Камінь". Встати прямо, руки на поясі, коліна трохи зігнуті. Зігніть коліна сильніше і напружте і розслабте м'язи сідниць кілька разів, немов між ними затиснутий камінь. Потім випростався.

3. "Біг на місці". Встати прямо, на трохи зігнутих колінах, почати біг на місці, до того ж, не відриваючи шкарпетки від статі. Переступав з ноги на ногу, піднімаючи тільки п'яти і виставляючи вперед коліна.

4. "Місток". Лежачи на спині, коліна напівзігнуті, ступнями спиратися на підлогу. Підняти спину, а потім опуститися на підлогу.

5. "Розтирання". Лежачи на спині, ноги зігнути в колінах, руки покласти за голову. Подихати животом в швидкому темпі. Потім трохи посувати тазом в сторони, як би розтираючи куприк.

6. "Уддияна". Встати, ноги нарізно на ширині плечей. Після вдиху і повільного видиху тулуб слід нахилити трохи вниз, долоні покласти на стегна і при затримці дихання втягувати низ живота.

Автор: Юлія ЯКОВЛЄВА



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини