Головна Новини Інтим 2021 Яскраві ідеї для орального сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Яскраві ідеї для орального сексу

Як ви ставитеся до орального сексу? Чи займаєтесь? Чи не займаєтеся? Робите мінет, тільки якщо він добре попросить? Якщо ви робите це рідко і тільки на велике прохання, то вам знадобляться наші поради для «початківців».

10 січня 2021, 14:20 comments4448
Поділіться публікацією:

Як ви ставитеся до орального сексу? Чи займаєтесь? Чи не займаєтеся? Робите мінет, тільки якщо він добре попросить? Якщо ви робите це рідко і тільки на велике прохання, то вам знадобляться наші поради для "початківців". Ну а якщо ви справжній ас в оральному справі, можливо, деякі рекомендації для "просунутого" рівня знадобляться і вам.

Для початку

Ніжно проведіть членом по своєму обличчю і грудях, відчуйте його запах. Почніть ніжно пестити його яєчка, потихеньку переходячи до члена. Відчуйте, як наростає його збудження. Обережно оближіть головку. Відчуйте мовою смужку, яка з'єднує головку з крайньою плоттю — це вуздечка, дуже чутлива до пестощів. Попестити її, зображуючи мовою рух крил метелика. У процесі ви можете допомагати собі рукою — поєднуючи ритмічні ласки руками і мовою, ви легко доведете улюбленого до оргазму. Роблячи мінет, не забувайте обертати зуби губами, неначе говорите букву "у". Ні в якому разі не зачіпайте зубами ніжну голівку.

Якщо ви освоїли найпростішу техніку минета, можна побалувати його більш вишуканими ласками.

Мине з шампанським

Така варіація нікого не залишить байдужим, якщо ви, звичайно, любите шампанське. Легкі бульбашки, колють ніжну шкіру, дуже збуджують. В процесі оральних ласк наберіть в рот трохи шампанського (тільки не переборщіть, інакше в самий цікавий момент все виллється). Утримуючи в роті рідину, візьміть в рот його член і "скупайте" його в шампанському, одночасно пестячи мовою. Для безалкогольного варіанту шампанське можна замінити мінералкою — ті ж бульбашки, той же ефект. Можете спробувати робити мінет, випивши ковток теплого чаю, а потім — взявши в рот шматочок льоду. Ігри на контрасті дуже збуджують. Займіться оральним сексом, пожувавши м'ятну жуйку — ментол приємно холодить (тільки не забудьте виплюнути жуйку перед тим, як брати його пеніс в рот).

Мине з намистом

Для цього виду ласк вам знадобляться намиста. Гейші використовували виключно натуральні перли, але ми, думаю, можемо обійтися і штучним. Отже, беремо круглі намиста і обмотуємо ними його член. Тепер робимо обережні рухи рукою вгору-вниз, катаючи намиста по пенісу. Якщо ваші здібності дозволяють, то ж саме ви можете проробити вже не руками, а ротом. Якщо немає — можете пестити мовою його головку і яєчка. Ті, хто пробував, розповідають, що оргазм від такого виду ласк буває просто приголомшуючим.

глибока глотка

Хто з любительок орального сексу не мріяв повторити трюк з однойменного фільму з повним заковтування члена! На жаль, якщо ви не шпагоглотательніца, то блювотний рефлекс може зробити продовження вашого вечора аж ніяк не найсексуальнішим. Щоб цього не сталося, доведеться трохи потренуватися заздалегідь. По-перше, потрібно навчитися розслабляти і розширювати горло. Розкрийте рот не дуже широко. Витягніть язик і відчуйте напругу мигдалин. Промовляючи різні звуки, ви відчуваєте коливання у себе в горлі. Тепер спробуйте зробити такі ж коливання беззвучно. Поступово ваше горло буде слухатися вас все краще і краще, і ви зможете легко їм управляти. Не забувайте про те, що член, незважаючи на гадану твердість — досить м'який і гнучкий.

Лягайте на спину, розслабте горло, свесьте голову вниз і відкрийте рот. Тіло, горло і рот повинні скласти пряму лінію. Нехай ваш чоловік повільно і обережно, без різких рухів вводить член вам в горло. Ваше завдання — постійно розслабляти і розширювати горло, і при цьому дихати носом. На перший погляд звучить важко виконати, але чоловіки зізнаються, що ефект того вартий.

Найбільш поширена поза при мінете — жінка, що стояла на колінах у ніг чоловіка. Так чоловікові відкривається ні з чим незрівняний вигляд на вас, і крім того, він може самостійно контролювати інтенсивність ваших дій. Ви можете розташуватися біля дзеркала, що додасть додатковий збудливий ефект. Інший варіант — він лежить на ліжку, а ви розташовуєтеся до нього під кутом 45 градусів. У такій позі він легко може дотягнутися до вашого клітора і грудей, і крім того, ця поза легко переходить в стан 69, до обопільного орального задоволення. Але це вже зовсім інша історія.

З огляду на, що більшість жінок частіше відчувають саме кліторальні оргазми, кунілінгус — найпряміший і вірний спосіб доставити жінці задоволення. Однак для того, щоб доставити саме задоволення, а не дискомфорт, чоловікові потрібно врахувати деякі правила:

— Чоловік повинен бути гладко поголений! В іншому випадку замість оргазму жінка отримає тільки роздратування і неприємні відчуття в області геніталій. Те ж саме стосується і жіночої інтимної зачіски — для того, щоб відкрити більший простір для ласк, потрібно видалити всі небажані волоски. Цей процес, до речі, і може стати прелюдією для оральних ласк.

— Найбільш зручна поза для орального сексу — коли жінка лежить на спині, а чоловік розташовується між її ніг. Лягайте на спину, розсуньте ноги і злегка зігніть їх в колінах. Багато жінок заявляють, що "їм нудно" під час кунілінгуса, на що можна порадити тільки розслабитися і отримувати задоволення, адже запорука вдалого сексу — ініціатива, виявлена обома партнерами.

— Ні в якому разі, ні за яких обставин ваш чоловік не повинен використовувати зуби! Якщо йому здається, що для посилення ефекту варто злегка стиснути клітор зубами, скажіть йому, що це не так. Щоб посилити вплив, захопіть клітор міцно стиснутими губами, цього буде цілком достатньо.

— Нервові закінчення розташовуються не тільки безпосередньо в клітор, їх безліч на всій площі геніталій. Тому чоловік повинен приділяти увагу не тільки клітора, а й "навколишньої території".

— Найпоширеніша і дієва техніка кунілінгуса — алфавіт. Якщо ви не знаєте, як ефективніше пестити клітор, спробуйте писати на ньому букви мовою. Якщо ви спробуєте — до букви Н жінка вже досягне оргазму. Як варіант можете писати визнання в любові або компліменти.

— Почніть з найлегших лизання вгору і вниз уздовж піхви. Стрімке, немов вібратор, мова доставить жінці набагато більше задоволення, ніж повільне всеохопне важке облизування. Потім поступово сосредотачивайте лизання на області навколо клітора.

— Можете поекспериментувати з м'ятними жуйками, теплим чаєм або кубиком льоду в роті — всі ці нові відчуття збуджують і доставляють додаткове задоволення.

— Не треба надто сильно працювати головою, облизувати, покусувати і смоктати одночасно. Стимулюйте партнерку чимось одним, а не язиком, носом і губами одночасно. Рухайтеся ніжно, повільно і в той же час дотримуйтесь ритм. Якщо ви все робите правильно, партнерка швидше за все скоро почне в цьому ж ритмі постановити.

— Не варто під час орального сексу заклично поглядати на жінку "не відриваючись від процесу", а тим більше питати: "Тобі подобається?" Краще робити це мовчки. Якщо ви все робите правильно, то їй подобається, якщо не подобається — домовтеся заздалегідь, щоб вона сама попередила вас про це. В іншому випадку ви ризикуєте зупинити її за півкроку від оргазму.

— Куннилингус — це прекрасна можливість для жінки випробувати той самий множинний оргазм. Після того як вона закінчила в перший раз, не припиняйте ласки, просто зробіть їх менш інтенсивніше. Легко торкайтеся її клітора кінчиком язика, поступово посилюючи вплив. Наступні оргазми не змусять себе чекати!

Автор: Інна Федорова



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини