Головна Новини Інтим 2021 Жіночий оргазм: як зрозуміти - імітація або правда
commentss НОВИНИ Всі новини

Жіночий оргазм: як зрозуміти - імітація або правда

Чоловік за вдачею - завойовник. Цим нікого не здивуєш. Але завойовувати можна по-різному. У будь-якому випадку очевидно - чоловік хоче бути впевнений в тому, що він підкорив улюблену жінку, і вона просто не мислить себе життя з іншим.

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Чоловік за вдачею — завойовник. Цим нікого не здивуєш. Але завойовувати можна по-різному. У будь-якому випадку очевидно — чоловік хоче бути впевнений в тому, що він підкорив улюблену жінку, і вона просто не мислить себе життя з іншим. Або — сексу з іншим. А як знайти таку впевненість? Нехитрий висновок лежить на поверхні — жінка повинна отримувати сильне, регулярне і гарантоване задоволення від близькості зі своїм партнером.

Ось тут і виникає горезвісний питання про імітацію оргазму. Скільки вже про це сказано і скільки ще буде сказано. Чи може жінка в принципі імітувати оргазм? Так, зрозуміло, і зробити це їй легше, ніж чоловікові. Чи часто жінки вдаються до цьому прийому і навіщо їм це треба? Ось на це питання відповідей може бути безліч. І все ж спробуємо знайти хоча б деякі з них.

Вважається, що жінці потрібно багато часу, щоб збудитися і випробувати оргазм. Ну і, так би мовити "примусь дурня Богу молитися" ... А якщо жінка вже збуджена, якщо добру половину шляху до вершини вона відважно пройшла в поодинці? Тоді ваша розгорнута демонстрація сили, ритму і технічних прийомів стає абсолютно зайвою. І замість того, щоб являти чудеса техніки, має сенс подивитися дамі в очі. Все стане ясно — вона хотіла швидкого і яскравого сексу, а тепер просто намагається бути ввічливим.

Або, скажімо, ви в сто п'ятдесят шостий раз ричите тигром і вискакуєте з ванної, обгорнутий квітчастим махровим рушником. Колись вам здалося, що переможний рик дикого звіра справив на вашу половину незабутнє враження. І знову — просту пораду. Поспостерігайте за нею. Можливо, тоді ви зрозумієте, що в той перший раз ви приїхали з тривалого відрядження, тому її міг завести не тільки рик, але навіть, вибачте, рохкання. А тепер вона ледве приховує роздратування з приводу цієї тривалої гри, тому що дуже хоче, щоб ви були не тигром, а зайчиком.

Що я хочу сказати? Тільки одне: треба бути уважніше, і вам відкриються всі жіночі таємниці, тим більше що більшість жінок зовсім не прагне їх будь-що-будь зберігати.

Як поводиться жінка після сексу? У 99% випадків вона розслаблена, добросерда, навіть сонливість. А ось критика, глузування, спортивна бадьорість і боязке (а може і не боязке) бажання все почати спочатку свідчать про те, що всі крики, стогони, конвульсії, гаряче дихання могли бути звичайним обдурюванням.

І все ж, які симптоми жіночого оргазму? Ризикуючи повторити все те, що давним-давно написано в Кама-Сутра, перерахую: прискорене серцебиття, почервоніння обличчя, шиї, грудей. Гарячі кінцівки. Очі — напівзакриті, або закриті. Погляд — блукаючий. І ще дещо. Якщо оргазм цієї дами Ви вже спостерігали раніше, обдурити Вас буде досить важко. Справа в тому, що поведінка різних жінок під час оргазму може відрізнятися, ну просто як день і ніч, а ось поведінка однієї і тієї ж жінки буде практично однаковим. Ви цього не помітили? Ймовірно, ви були зайняті чимось важливіші. Наприклад, нервували з приводу власної ерекції. Ось що найімовірніше вб'є романтику сексу і змусить вашу партнерку зображати вибух блаженства. І її можна зрозуміти: всі засоби хороші — аби закінчити цей тяжкий марафон, пише aif.ru.

Тільки впевненість в своїх силах робить чоловіка дійсно майстерним і винахідливим коханцем. Тому що тільки впевнений у собі чоловік може відволіктися на час від себе коханого і звернути увагу на свою жінку. На жаль, не завжди здоров'я, роки або навіть елементарна втома дозволяють чоловікові відчувати себе переможцем. А ось зациклюватися на подібному стані ні в якому разі не варто. Сучасна медицина повернулася обличчям до подібних чоловічим проблемам. Головне, треба зрозуміти — все можна виправити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини