Британська акторка фільмів для дорослих за тиждень переспала із понад сотнею студентів та їх батьками

Британка дала обіцянку, що переспить з якомога більшою кількістю першокурсників, і виконала її

25-річна британка Бонні Блу від початку 2024 року вже мала інтимні стосунки із 200 партнерами. Дівчина знімається у фільмах для дорослих і паралельно продовжує шукати своє кохання. Цього року білява красуня потрапила в заголовки світових ЗМІ завдяки своїм шокуючим вчинкам, включно з канікулами в Канкуні, де за три тижні вона мала інтимні стосунки зі 122 студентами американських коледжів. Там же вона дала обіцянку, що повернеться в Британію і переспить з якомога більшою кількістю першокурсників.

Як повідомляє Daily Star, дівчина свою обіцянку виконала. Вона швидко побила власні рекорди, переспавши з 137 хлопцями за перші сім днів. Британка тільки за один день переспала з 37 хлопцями, зокрема з 23-ма за одну "сесію".

Пізніше порноакторка вирушила зі своєю "місією" до Кембриджа на день, де, за її словами, вона зустрілася з 24 хлопцями. Вона сказала: "Це був ідеальний баланс і батьків, і чоловіків. Найбільша група була вісім".

Після свого секс-марафону Бонні повідомила, що взяла невеликий тайм-аут, перш ніж знову приступить до експериментів. За її словами, далі вона збирається займатися сексом із студентами та їх батьками у Лондоні.

Як відзначає видання, зухвалі витівки Бонні дають студентам, батькам і чоловікам можливість переспати з молодою порно-зіркою, яка створює контентк, який чудово продається на такій платформі для дорослих як Brazzers.

При цьому Бонні твердо вірить у створення реалістичного контенту зі справжніми хлопцями, і все, що вона просить у відповідь, це дозволити їй зняти відео, щоб вона могла завантажити його на свій канал.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Англії пара зайнялася на борту літака сексом.