Головна Новини Інтим 2024 В Англії пара на борту літака зайнялася сексом: як її покарали
commentss НОВИНИ Всі новини

В Англії пара на борту літака зайнялася сексом: як її покарали

Пара зайнялася сексом, не звертаючи уваги на решту пасажирів, її зняли з рейсу і не тільки

сьогодні, 18:36
Поділіться публікацією:

В Англії пару зняли з рейсу через те, що вони займалися сексом у літаку, пише LADBible. Чоловік з жінкою розкаялися в скоєному і вибачилися перед іншими пасажирами.

В Англії пара на борту літака зайнялася сексом: як її покарали

Літак

Бредлі Сміт і Антонія Салліван поверталися назад до Англії з відпочинку на Канарських островах і зайнялися сексом на борту літака. При цьому пара зовсім не звертала уваги на оточуючих пасажирів. Такі дії Бредлі та Антонії викликали обурення решти пасажирів, особливо матері з дитиною, які сиділи поряд.

Після того, як пасажири повідомили бортпровідників про непристойну поведінку пари, закоханих зняли з рейсу та передали співробітникам поліції. Після цього, як повідомляють ЗМІ, Бредлі та його дівчина постали перед судом, де їм було пред'явлено звинувачення у порушенні громадського порядку.

Суддя Лін Метьюз винесла рішення про те, що кожен з них зобов'язаний пройти 300 годин громадських робіт і заплатити штраф у розмірі £100. Авіакомпанія EasyJet офіційно підтвердила інцидент і висловила своє співчуття з приводу того, що сталося.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в незвичайних обставинах на борту рейсу MS887, який виконував переліт з Каїра до Дуала, на світ з'явилася дівчинка. Національний авіаперевізник Єгипту, EgyptAir, вирішив нагородити новонароджену неабияким подарунком – довічним квитком на всі свої рейси. Подія стала справжнім святом для екіпажу та пасажирів, свідками якого вони стали. Для забезпечення безпеки пасажирки та дитини було ухвалено рішення здійснити екстрену посадку в міжнародному аеропорту Куфра на півдні Лівії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини