Секс-скандал у РФ: депутата, який привів повію у думу, вимагають відправити на фронт

У громадській організації «Ветерани Росії» стверджують, що відео з кабінету депутата Парфьонова шокувало навіть бійців на фронті

Загальноросійський громадський рух "Ветерани Росії" вимагає негайно вжити заходів проти депутата Держдуми від КПРФ Дениса Парфьонова, який потрапив до секс-скандалу, оскільки запросив до свого кабінету в думі повію. Громадські активісти як покарання політика запропонували відправити його на "спеціальну військову операцію".

Члени громадського руху поширили заяву, в якій зазначено, що виправити ситуацію Парфьонов міг би "тільки взявши особисту участь у бойових діях на фронті на благо нашої спільної перемоги".

Крім цього, ветерани наголошують, що новина про те, як поводиться депутат Держдуми викликала хвилю невдоволення у суспільстві, включаючи бійців, які зараз перебувають у зоні військової операції. Вони вважають, що такі дії створюють загрозу для громадськості та можуть призвести до деградації моральних норм та цінностей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в Росії спалахнув секс-скандал після того, як у соціальних мережах з'явилося відео з робочого кабінету депутата від КПРФ Парфьонова. На ньому людина, схожа на політика, запросила до свого кабінету дівчину легкої поведінки. Нарізка відео дозволяє припустити, що вони займалися в кабінеті не громадськими справами.

У КПРФ буквально відразу ж назвали відео фейком і, можливо, навіть створеним за допомогою штучного інтелекту. Голова прес-служби ЦК КПРФ та її фракції, депутат Держдуми Олександр Ющенко заявив, що до діяльності партії випадок стосунку не має, і це лише "здогадки, які нібито йдуть з подачі політтехнологів". Він припустив, що на відео може бути не депутат Денис Парфьонов, а будь-хто, навіть Чубайс, тому що в партії "багато рудих". При цьому сам Парфьонов досі ніяк не прокоментував скандальне відео зі свого кабінету.