У Росії герой "СВО" приїхав у відпустку, щоб змінити стать: що з ним сталося після цього

У РФ герой «СВО» спеціально взяв відпустку, щоб змінити стать, оскільки дізнався, що у Росії це скоро заборонять робити

У Росії тричі нагороджений боєць "спецоперації" терміново попросився у відпустку, щоби змінити стать. Про це повідомляє Telegram-канал "Обережно, новини".

Російський Телегарм-канал навіть докладно розповів історію уродженця Свердловської області Максима Перова, який став Максін Перовою.

Перов народився 2000 року в Нижньому Тагілі. Ріс у сім'ї військових. Відомо, що бабуся запропонувала відправити хлопця до Ульянівського гвардійського суворовського училища. Після навчання Максим вирішив не йти стопами батьків і вступив на інженера-програміста в Петербурзі.

"З дитинства Максим відчував наслідки гендерної дисфорії (коли фізична стать не відповідає відчуттю людини) і розумів, що дівчата її не приваблювали у сексуальному плані", - йдеться у повідомленні.

Пізніше Максим таки одружився, але стосунки не клеїлися, і 2021 року він пішов до армії. Після цього він розлучився з дружиною та підписав контракт, щоб "заробити".

Як повідомляє телеграм-канал, після початку "спеціальної військової операції" Максим потрапив у угруповання "Центр", воював на Краснолиманському та Ізюмському напрямках, отримав бойові нагороди "За бойові відзнаки", "За військову звитягу" та медаль Жукова.

"Під час відпустки після участі у бойових діях він поїхав до Пітера, купив білу перуку, гуляв із друзями та зізнався їм у своїй ідентичності", - йдеться у публікації.

Але влітку 2023 року Максим дізнався, що в Росії скоро заборонять здійснювати трансперехід. Після цього він вибив термінову відпустку, поїхав до Нижньотагільського РАГСу і став Максін Юріївною Перовою. Після цього дівчина поїхала до відділу кадрів військової частини та хотіла продовжити службу, але її звільнили. За словами Максін, її звозили до військового шпиталю і поставили категорію Д. Влітку 2024 року вона за квотою для учасників "СВО" вступила до Санкт-Петербурзького університету ІТМО.

Зараз Максін працює у вейпшопі, приймає гормони та не планує операцію. За її словами, зміни документів та іміджу вистачило, щоб почуватися комфортно.

"Зі свого тг-каналу Максін видалила всі пости із зони "СВО", тому що "тепер вона дівчина таки", - йдеться у публікації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про гучний секс-скандал у Держдумі.