Головна Новини Інтим 2024 У Держдумі скандал: депутат-комуніст у парламенті користувався послугами повії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі скандал: депутат-комуніст у парламенті користувався послугами повії (ВІДЕО)

У Росії не вщухає скандал навколо дій депутата-комуніста, який скористався послугами повії у Держдумі

сьогодні, 16:34 comments1562
Поділіться публікацією:

Минулої п'ятниці російські телеграм-канали опублікували відео нібито з депутатом Держдуми 36-річним Денисом Парфьоновим, де він перебуває в кабінеті Держдуми з повією. На кадрах чудово видно обличчя депутата та дівчини за викликом.

У Держдумі скандал: депутат-комуніст у парламенті користувався послугами повії (ВІДЕО)

Денис Парфьонов

Відомо, що депутат представляє КПРФ. Там відреагували на ролик і заявили, що він міг бути згенерований нейромережею. Пізніше в КПРФ заявили, що коментувати ролик із депутатом, який нібито запросив повію до Держдуми, "безглуздо", бо "немає фактури". Голова прес-служби ЦК КПРФ та її фракції, депутат Держдуми Олександр Ющенко заявив, що до діяльності партії випадок відношення не має, і це лише "здогадки, які нібито йдуть з подачі політтехнологів". Він припустив, що на відео може бути не депутат Денис Парфьонов, а будь-хто, навіть Чубайс, тому що в партії "багато рудих".

Питання моральності поведінки Парфьонова російські журналісти поставили і лідеру КПРФ Геннадію Зюганову, потім отримали різку відповідь.

"Слухай, ти не маєш інших питань? Ну, був на фронті хоч раз? Я вибачаюсь, просто займаєтесь лайном. Соромно за вас", — сказав Зюганов.

Також відомо, що після оприлюднення компрометуючого відео депутати від КПРФ хочуть, щоб кабінети Держдуми перевірили на наявність відеопристроїв та жучків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в Пітері нещодавно розігнали учасників закритої секс-вечірки. За інформацією "Руської громади", мінімальна вартість квитка на закритий захід становила 35 тисяч рублів для жінок та 145 тисяч рублів для чоловіків. При цьому вказується, що люксовий квиток для пари коштував 695 тисяч рублів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини