Головна Новини Інтим 2021 Чоловік множинний оргазм: як його досягти
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік множинний оргазм: як його досягти

Більшість з нас упевнені: множинний оргазм доступний тільки жінкам (та й то не всім, а особливо везучим). Чоловіче ж задоволення в народі прийнято в кращому випадку називати «десять секунд незабутнього щастя». Однак в Азії, де зародилося даоське сексуальне мистецтво, з цього приводу сповідують зовсім інший погляд.

3 лютого 2021, 22:55 comments5221
Поділіться публікацією:

Більшість з нас упевнені: множинний оргазм доступний тільки жінкам (та й то не всім, а особливо везучим). Чоловіче ж задоволення в народі прийнято в кращому випадку називати "десять секунд незабутнього щастя". Однак в Азії, де зародилося даоське сексуальне мистецтво, з цього приводу сповідують зовсім інший погляд.

Чоловіки теж здатні до багаторазового задоволення, яке може тривати годинами. Зрозуміло, для цього вам обом доведеться докласти деякі — втім, вельми приємні — зусилля.

Перше, що потрібно засвоїти твоєму чоловікові (та й тобі теж) для підкорення нових сексуальних вершин: оргазм і еякуляція — це різні речі. Більшість представників сильної статі помилково вважають, що оргазм — це те, що вони відчувають під час сім'явиверження. Насправді справжній оргазм чоловіки відчуває за кілька секунд ДО цього.

А значить, перше, що варто зробити чоловікові, який претендує на горде звання сексуального гіганта, — навчитися відчувати оргазм без сім'явиверження.

Треба визнати, багато коханці, дізнавшись про те, що їм не можна буде "єякулировать по-людськи", тут же відмовляються від наміру випробувати багаторазовий оргазм. Їм здається, що без сім'явиверження це буде вже "щось не те". Насправді не варто гадати. Якщо ти умовиш улюбленого спробувати хоча б разок (і при цьому уважно стежити за своїми відчуттями), він і сам переконатися, що "все найцікавіше" відбувається безпосередньо перед еякуляцією.

Яким же буде множинний оргазм для чоловіка? Спочатку все піде як зазвичай: він збудиться, досягне предеякуляціонного стану, відчує оргазм (тривалістю приблизно від трьох до п'яти секунд), а після цього, користуючись спеціальними хитрощами, про які ми поговоримо трохи пізніше, стримає сім'явиверження і продовжить займатися сексом далі до наступного оргазму . І так може тривати скільки завгодно ...

Єдиною складністю може стати те, як навчити контролювати і стримувати сім'явиверження. Це вміння твоєму чоловікові в будь-якому випадку стане в нагоді. Уяви тільки: якщо він навчиться досконало управляти своїми м'язами любові, ти зможеш насолоджуватися сексом стільки, скільки хочеш, не боячись, як завжди, не встигнути до його оргазму. Так що мотивуй свого улюбленого до секс-тренувань, які досить швидко перетворять його з секс-спринтера на справжнього секс-марафонця.

Мало хто з чоловіків в курсі, що у них, як і у нас, є "м'язи любові", які можна накачати. Це ціла група тазових м'язів, що зв'язують лобок і куприк, іноді її називають лобково-куприкової м'язом. Завдяки цій м'язі чоловік може майстерно управляти своїми оргазмами.

C допомогою цієї м'язи чоловіки також можуть стримують сечовипускання — а значить, найпростішим способом зміцнити її будуть вправи по перериванню сечовипускання шляхом стиснення м'язів таза. Якщо чоловік може зупинити сечовипускання прямо посередині процесу, він може собою пишатися: він на шляху до оволодіння технікою множинного оргазму.

Якщо цей м'яз у вашого коханого не настільки розвинена, декількох тижнів тренувань буде достатньо, щоб прийти в гарну форму.

Наступний крок до багаторазового оргазму: навчитися керувати своїм диханням. Так-так, не дивуйся: щоб контролювати збудження, твій партнер повинен контролювати саме дихання. Це куди ефективніше, ніж "відволіктися на думки про футбол". Дихальні вправи ви можете виконувати разом.

"Правильне" дихання для сексу — це черевний подих. Покладіть руки собі на живіт під пупком. Вдихніть носом повітря в живіт, щоб він злегка здувся. А потім видихніть так, щоб живіт максимально наблизився до хребта (чоловік при цьому повинен відчувати, як його член і яєчка злегка підтягуються вгору). Саме таке дихання ви обидва і будете практикувати під час сексу: ти — щоб випробувати більш глибокий оргазм, він — щоб контролювати своє збудження.

Коли мінімальна секс-підготовка позаду, можна переходити до практики. Почніть заняття любов'ю, пам'ятаючи про правильне дихання. За кілька секунд до сім'явивергання чоловік повинен припинити фрикції і напружити ЛК-м'яз (як він робив під час зупинки сечовипускання). Можна здавити головку або підставу пеніса — це також затримає сім'явиверження і дозволить продовжити секс-марафон. Ще один спосіб відстрочити еякуляцію: натиснути на "точку на мільйон" (так називається у чоловіків точка, розташована між анусом і коренем пеніса, захованим за мошонкою).

Після цього чоловікові потрібно відновити дихання, зробивши його глибоким і рівним, і продовжити акт любові.

Наостанок розкрию ще один чудовий секрет. Дослідники чоловічої сексуальності дізналися, що якщо чоловік здатний стримувати еякуляцію хоча б протягом 15-20 хвилин, значить, він в принципі здатний займатися любов'ю як завгодно довго. Як тільки ваш улюблений зможе перетнути цей 15-20-хвилинний кордон, ви обидва отримаєте візу в країну нескінченних насолод.

Автор: Вікторія Ісаєва



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини