Головна Новини Інтим 2021 Ваш поцілунок не забудуть: як правильно і "смачно" цілуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Ваш поцілунок не забудуть: як правильно і "смачно" цілуватися

Поцілунок - це процес

27 липня 2021, 15:44
Поділіться публікацією:

Рано чи пізно дорослішання, а разом з ним і перші симпатії або любов наздоганяють кожного з нас. Ну, знаєте, метелики в животі кожен раз, коли ви бачитеся і мрії про поцілунок. Знайоме, зізнавайтесь? А ще знайоме відчуття тривоги, тремтіння в колінах і невпевненості в собі, адже так хочеться сподобатися об'єкту почуттів, але ж ви ще жодного разу не цілувалися взагалі або саме з цією людиною. Ось тут-то і виникає питання "Як правильно цілуватися?". Розслабтеся, сьогодні ми про це поговоримо.

Ваш поцілунок не забудуть: як правильно і "смачно" цілуватися

Цілуватися круто можна навчитися. Фото: unsplash

Це процес

В першу чергу, важливо розуміти, що поцілунок — це процес, в якому беруть участь двоє, тому важливо, щоб ваш партнер дав усвідомлену активну згоду. Якщо раптом ви не впевнені в тому, чи хоче дівчина або хлопець зробити цей крок, можна піти двома шляхами. Перший — найбільш банальний і для когось незграбний метод — запитати прямо. Так, ось так просто, підійти або написати і поставити запитання. Другий, не такий прямолінійний і, як здається багатьом, романтичний спосіб — прийти до розуміння дослідним шляхом. Найбільш правильно, на думку американської секс-терапевтки Марісси Нельсон, буде почати зближення з легких дотиків губами до чола, щік або носі партнера. Якщо ви не зустріли відсторонення або опору, можливо наблизитися до куточків губ сидить навпроти, а далі все станеться само.

Безпека

Друга, не менш важлива порада — поставте безпеку понад усе. Оскільки рот вистелений зсередини найтоншою слизовою оболонкою, яка дуже схильна до пошкоджень, варто з обережністю поставитися до партнера. Якщо перед тим, як здійсниться перший поцілунок, ви боїтеся безпосередньо запитати, чи здорова людина, яку ви прагнете поцілувати, вже потрудіться потурбуватися про цілісність покривів хоча б своєї ротової порожнини. Так, звучить не дуже романтично, але якщо раптом вам доведеться отримати ВІЛ, гепатит С або банальний герпес через ранки на слизовій, вам буде зовсім не до романтики.

Ваш поцілунок не забудуть: як правильно і ”смачно” цілуватися - фото 2

Тепер, коли ми обговорили найважливіші моменти, перейдемо до такого поняття як техніка поцілунку. Напевно ви вже бачили тисячу і один перефразовану параду, тому ми зібрали для вас есенцію майстерності поцілунків.

Акуратно

Перший і головний пункт: не намагайтеся поглинути партнера. Цілуйте губи, куточки губ, але не варто облизувати підборіддя, щоки і ніс. Сюди ж можна віднести ще одне напуття про те, що не варто пхати язик партнеру в рот, якщо він не хоче. Почніть з легких дотиків язика до губ і, якщо відчуєте опір, не варто продовжувати заглиблюватися. Пам'ятайте також, що французький поцілунок (вид, що має на увазі "гри" язика) — дуже інтимний захід з вельми еротичним підтекстом, так що для першого поцілунку він не підійде.

Без зайвої пристрасті

Також часто зустрічається проблема надмірно пристрасних поцілунків і покусів як слідства. Пам'ятайте, що губа — досить ніжна частина тіла, тому будьте обережнішими з зубами. Якщо партнер не проти, можете легенько її прикусити, але не варто робити канали для пірсингу губ, це боляче і загрожує можливим зараженням.


Ваш поцілунок не забудуть: як правильно і ”смачно” цілуватися - фото 3

Куди подіти руки

Ще одне питання, що йде під руку з "Як красиво цілуватися?", полягає в нерозумінні того, куди подіти руки. Задаються їм не тільки ті, хто тільки вчиться, так і ті, хто вже має певний досвід в поцілунках. Тут все гранично просто: спробуйте обійняти партнера за талію або плечі. Ще можна взяти людину за руки або покласти кисті рук на шию або щоки, але при цьому важливо спостерігати за реакцією. Також дуже важливо дотримуватися особистих кордонів того, кого ви цілуєте. Якщо мова йде про недостатньо близьких і дозволених відносинах, не варто торкатися до таких інтимних ділянок тіла, як груди, сідниці або геніталії. Пам'ятайте про згоду і бажання того, на чию адресу направлені ваші дії.

Ваш поцілунок не забудуть: як правильно і ”смачно” цілуватися - фото 4

Техніка

Зрештою, визначимося з технікою. Найчастіше, вводячи запит "Як навчитися цілуватися", користувачі отримують варіанти поцілунку взасос, по-французьки та купу інших.  Насправді всі ці варіації досить популярні і часто використовуються, але для них потрібно набратися трохи досвіду і досягти більш близького контакту з партнером. Для першого поцілунку найкраще підійде наступний варіант:

Встаньте напроти партнера, обійміть його або візьміть за руки;

Наблизьте злегка прочинені губи до його / неї (стежте за вологістю шкіри губ і реакцією партнера);

Ніжно торкніться губ партнера, обхопіть одну губу (не з'їжте, саме обхопіть);

Відпустіть губу і, якщо є бажання (ваше і партнера) — повторіть;

Не забувайте про руки: ними можна торкатися волосся, погладжувати обличчя, плечі, лопатки партнера або просто обіймати його або її;

Закінчувати поцілунок найкраще легким дотиком губ до куточків рота партнера;

Як бачите, нічого складного в цьому немає і навчитися правильно цілуватися може кожен. Варто тільки враховувати всі поради і ваш цілувальний скілл підстрибне до небес. Досліджуйте своє тіло і відчуття, запитуйте про це партнера і цілуйтеся собі на втіху, забувши про дурні рамки і питаннях на кшталт "Як добре цілуватися" і у вас все вийде.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини