Головна Новини Інтим 2021 Які жінки люблять оральний секс
commentss НОВИНИ Всі новини

Які жінки люблять оральний секс

Всім з малих років цікаво, за що і чому жінки все-таки так люблять цей самий кунілінгус?

4 лютого 2021, 11:14 comments15244
Поділіться публікацією:

Всім з малих років цікаво, за що і чому жінки все-таки так люблять цей самий кунілінгус? Відповідь дуже проста. Сексологи виділили три основні причини, через які жінки люблять кунілінгус, при чому, іноді навіть він стоїть на першому місці — перед стандартним сексом і іншими варіантами інтимної близькості. Перша причина, безумовно, це те, що жінка отримує від цього море задоволення і позитивних емоцій.

Друге — в момент вчинення цього статевого акту жінка відчуває довіру до неї, а так само свою перевагу. Вона розуміє, що в цей момент володіє своїм партнером і це їй приносить ще більше задоволення.

Ну, і, звичайно ж, третє — при кунілінгусі нульова ймовірність завагітніти, і мінімальна ймовірність захворіти будь-яким венеричним захворюванням. У наш час це далеко не маловажно і викликає у багатьох жінок страх.

Хоча в історії був випадок, коли спочатку дівчина робила партнеру мінет, потім вони цілувалися, а після цього він робив їй кунілінгус — це і стало причиною вагітності. Так що ризик залишається в будь-якому випадку. Для чоловіка ж кунілінгус — це в першу чергу інструмент. З його допомогою  він перетворює недавно просто знайому дівчину на справжню сексуальну партнерку, яка буде розділяти всі його навіть найбрудніші бажання.

До кунілінгусу все відносяться нормально, і ніхто не говорить, що це погано. Кунілінгус — це теж спосіб вираження любові, різновид сексу. Це не варто боятися і уникати. Це було, є і буде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини