Головна Новини Інтим 2021 Знайдено небезпечний додаток для створення діпфейк-порно. Всього 2 хвилини і будь-яка людина - порнозірка
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайдено небезпечний додаток для створення діпфейк-порно. Всього 2 хвилини і будь-яка людина - порнозірка

Знайдено додаток, який пропонує користувачам створити порноролик з застосуванням діпфейк-технологій, завантаживши будь-яку фотографію

17 вересня 2021, 09:25 comments1058
Поділіться публікацією:

Журналісти MIT Technology Review відшукали на просторах інтернет додаток, який може створювати діпфейк-порно з абсолютно будь-якою людиною. Назва сервісу та скріншоти ЗМІ прийняло рішення не публікувати, щоб не привертати інтерес до небезпечної знахідки. Як інформує видання "Коментарі", про це пише technologyreview.com.

Знайдено небезпечний додаток для створення діпфейк-порно. Всього 2 хвилини і будь-яка людина - порнозірка

Діпфейк-порно Фото з відкритих джерел

Розробка небезпечна тим, що в ній може розібратися навіть дитина. На сайті є велика кнопка для завантаження фото людини, яке хочуть помістити в відеоролик. Після завантаження фото сервіс пропонує перелік еротичних відеороликів, куди можна завантажити вибране фото.

Вже через кілька секунд можна побачити попередню демо-версію, але для того, щоб отримати все відео, звичайно ж, потрібно перевести певну суму за вказаними реквізитами. Власне, для того, щоб мати такі ось нечесні заробітки і розроблявся даний ресурс.

Журналісти підкреслюють, роботу програми не можна назвати ідеальною, оскільки в результаті зображення виходить трохи перекручене. Більшість сцен із обраною особою виглядає фальшиво, картинка мерехтить і спотворюється по кутах, особливо це помітно, коли голова героя або героїні повертається. Деякі аналітики вважають, що тут мова йде не про якість діпфейка, яка виходить на другий план, тому що психологічний удар для жертви буде в будь-якому випадку нищівним. До того ж більшість людей не замислюються про те, що є такі технології і не відразу повірять, що це підробка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в США син подав на батьків через порно. Судді виявилися на стороні дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини