Головна Новини Інтим 2024 Популярну секс-іграшку відкликають із ринку: чим може бути небезпечна
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярну секс-іграшку відкликають із ринку: чим може бути небезпечна

У Британії відкликають популярний вібратор-кролик, у якого через виробничий брак при використанні може відірватися головка

22 вересня 2024, 22:57
Поділіться публікацією:

Популярний британський ретейлер Ann Summers, який спеціалізується на товарах для дорослих, звернувся до своїх покупців із проханням повернути один із своїх популярних товарів, навіть якщо він уже був у користуванні. Йдеться про популярного вібратора Rabbit. Справа в тому, що у нього через виробничий брак під час роботи може відірватися головка. А це може призвести до травмування, повідомляє видання Daily Star.

Популярну секс-іграшку відкликають із ринку: чим може бути небезпечна

Вібратор-кролик

Видання також повідомляє, що вібратор Rabbit продавався у роздрібних магазинах та на сайті Ann Summers з 10 по 22 серпня 2024 року. При цьому в офіційній заяві компанії наголошується, що несправність у механізмі виробу становить потенційну небезпеку для користувачів.

У той же час, управління з безпеки та стандартів продукції Великобританії уточнило, що фіолетовий вібратор Rabbit, який виробляють у Китаї, має довжину близько 23 см та обладнаний електромотором з балансиром у вигляді кульок у головці, які обертаються та створюють вібрації. У повідомленні про відкликання наголошується, що цей виріб становить небезпеку через несправність, внаслідок якої головка вібратора може відірватися.

У зв'язку з цим покупцям рекомендують припинити використання цього вібратору та повернути його до магазину для утилізації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , як правильно вибрати секс-іграшку, щоб вона принесла задоволення і не зашкодила. Наприклад, першорядним критерієм при виборі секс-іграшки має бути безпека матеріалів. Вироби з медичного силікону, скла, металу або якісних гіпоалергенних полімерів переважно, оскільки вони не містять фталати та інші шкідливі речовини, які можуть викликати алергічні реакції або негативно вплинути на здоров'я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини