Головна Новини Інтим 2024 Тривала ерекція і здорове серце: чому чоловікам корисно мастурбувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Тривала ерекція і здорове серце: чому чоловікам корисно мастурбувати

Чоловіча мастурбація корисна для здоров’я, адже вона є відмінною профілактикою різних хворіб, а також дозволяє довше протриматися під час статевого акту

22 вересня 2024, 23:43
Поділіться публікацією:

Мастурбація є однією із частин здорового статевого життя, стверджує сексолог Глорія Брейм. Більше того, вона переконує, що самозадоволення повинне стати регулярною частиною чоловічого життя. А все тому, що воно корисне для чоловіків – їх здоров’я та статевого життя.

Тривала ерекція і здорове серце: чому чоловікам корисно мастурбувати

Мастурбація

По-перше, дослідження, яке було проведене у 2004 році показало, що чоловіки, які мастурбували протягом не менше 21 раз на місяць на 33% знижували ризик виникнення раку простати, ніж ті чоловіки, які з якихось причин відмовлялися від самозадоволення. У 2016 році дослідники спостерігали за тією ж групою хлопців з 2004 року і виявили, що ті, хто еякулював від 8 до 12 разів на місяць, знижували ризик раку простати на 10 відсотків. Саме тому науковці припустили, що регулярна мастурбація, яка завершується еякуляцією, – може бути профілактикою виникнення раку простати.

По-друге: регулярна мастурбація сприяє стійкій ерекції. Не секрет, що із віком тонус м’язів може втрачатися, і як наслідок, ерекція слабшає. Саме тому, підкреслюють науковці, важливо регулярно займатися сексом або мастурбацією, аби підтримувати в формі м'язи тазового дна.  Брейм радить займатися сексом або мастурбацією три – п'ять разів на тиждень, щоб зберегти ерекцію.

По-третє, сексологи переконують, чоловіки, які мастурбують, під час статевого акту точно протримають довше. Більше того, Брейм навіть радить за годину до сексу помастурбувати, бо еякулювання перед заняттям коханням дозволить зробити процес тривалішим, а не фінішувати буквально за кілька хвилин.

По-четверте, як стверджує Дженніфер Ланд, доктор медицини, фахівець з гормональної терапії, еякуляція збільшує рівень гормону кортизолу, а це – мінус стрес, і плюс більший імунітет.

По-п’яте, доведено, що мастурбування вивільняє безліч нейрохімічних речовин таких як дофамін і окситоцин. А це означає, що хороший настрій буде забезпечено.

По-шосте, мастурбація може стати альтернативою снодійного. Справа у тому, що під час оргазму в мозок виділяються такі хімічні речовини, як пролактин, серотонін і окситоцин, які домагають якісно розслабитися і як наслідок отримати міцний, здоровий сон.

По-сьоме, доведено, що хоча б 2 оргазми на тиждень дозволяють скоротити ризик смертності удвічі, якщо порівнювати з тими чоловіками, які рідше еякулювали. Тобто мастурбація може продовжити життя.

По-восьме, оргазм сприяє припливу крові до шкіри, кровоносні судини розширюються, плюс окситоцин зменшить запальні процеси і прищики будуть менш помітними.

По-дев’яте, регулярні оргазми зменшують ризик виникнення серцево-судинних захворювань і є відмінною профілактикою виникнення інфарктів та інсультів.

По-десяте, мастурбація дозволяє краще вивчити своє тіло і зрозуміти, що тобі подобається, а що ні.

Втім, сексологи підкреслюють, що маструбування не може повноцінно замінити секс.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, чому чоловіки надсилають жінкам вото своїх статевих органів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини