Головна Новини Інтим 2021 Pornhub опублікував статистику за 2021 рік: яке порно шукають українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Pornhub опублікував статистику за 2021 рік: яке порно шукають українці

На одному з найпопулярніших порносайтів у світі розповіли, що найчастіше дивляться та шукають українці на сайті для дорослих

15 грудня 2021, 19:01 comments1773
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Порносайт Pornhub представив свіжу статистику, в якій показав, які відео є популярнішими серед українців, за якими ключовими словами найчастіше шукають ролики на сайті і хто опинився в топі порноактрис.

Pornhub опублікував статистику за 2021 рік: яке порно шукають українці

Фото з відкритих джерел

За даними сайту, жителі України, переходячи на Pornhub, найчастіше вписують у пошуковий рядок слово "секс". На другому місці за популярністю виявився запит "російське домашнє".

Ось так виглядає ТОП-5 найпопулярніших запитів українців на Pornhub:

1. "Секс";

2. "Російське домашнє";

3. "Лесбі";

4. "Аніме";

5. "БДСМ".

У порівнянні з рештою світу, українські відвідувачі на 728% частіше переглядають категорію "Російське порно", на 157% частіше дивляться відео категорії "Фістінг" та на 112% частіше дивляться відеоролики з розділу "Вечірки".

Найпопулярнішою з порнозірок виявилася американська порноактриса Лана Роудс. Друге місце за популярністю посіла російська порноактриса, вебкам-модель, еротична фотомодель та ютубер Єва Ельфі. На третьому місці – американська порноактриса родом з Лівану Міа Халіфа.

Pornhub опублікував статистику за 2021 рік: яке порно шукають українці - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, які відеоігри користувачі оцінили найвище у 2021 році. На першому рядку рейтингу виявилося доповнення Endwalker до Final Fantasy XIV (розрахована на багато користувачів мережева гра вийшла в 2010 році).

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що на просторах інтернету було знайдено небезпечний додаток для створення дипфейк-порно. P Побутові користувачі пропонують створити порноролик за технологією dipfeyk, завантаживши будь-яку фотографію. Докладніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини