Головна Новини Інтим 2024 Британська акторка фільмів для дорослих за тиждень переспала із понад сотнею студентів та їх батьками
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська акторка фільмів для дорослих за тиждень переспала із понад сотнею студентів та їх батьками

Британка дала обіцянку, що переспить з якомога більшою кількістю першокурсників, і виконала її

сьогодні, 18:59
Поділіться публікацією:

25-річна британка Бонні Блу від початку 2024 року вже мала інтимні стосунки із 200 партнерами. Дівчина знімається у фільмах для дорослих і паралельно продовжує шукати своє кохання. Цього року білява красуня потрапила в заголовки світових ЗМІ завдяки своїм шокуючим вчинкам, включно з канікулами в Канкуні, де за три тижні вона мала інтимні стосунки зі 122 студентами американських коледжів. Там же вона дала обіцянку, що повернеться в Британію і переспить з якомога більшою кількістю першокурсників.

Британська акторка фільмів для дорослих за тиждень переспала із понад сотнею студентів та їх батьками

Бонні Блу

Як повідомляє Daily Star, дівчина свою обіцянку виконала. Вона швидко побила власні рекорди, переспавши з 137 хлопцями за перші сім днів. Британка тільки за один день переспала з 37 хлопцями, зокрема з 23-ма за одну "сесію".

Пізніше порноакторка вирушила зі своєю "місією" до Кембриджа на день, де, за її словами, вона зустрілася з 24 хлопцями. Вона сказала: "Це був ідеальний баланс і батьків, і чоловіків. Найбільша група була вісім".

Після свого секс-марафону Бонні повідомила, що взяла невеликий тайм-аут, перш ніж знову приступить до експериментів. За її словами, далі вона збирається займатися сексом із студентами та їх батьками у Лондоні.

Як відзначає видання, зухвалі витівки Бонні дають студентам, батькам і чоловікам можливість переспати з молодою порно-зіркою, яка створює контентк, який чудово продається на такій платформі для дорослих як Brazzers.

При цьому Бонні твердо вірить у створення реалістичного контенту зі справжніми хлопцями, і все, що вона просить у відповідь, це дозволити їй зняти відео, щоб вона могла завантажити його на свій канал.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Англії пара зайнялася на борту літака сексом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини