Головна Новини Інтим 2024 Порноактор Леон13 розповів про інтим із співачкою Анною Трінчер
commentss НОВИНИ Всі новини

Порноактор Леон13 розповів про інтим із співачкою Анною Трінчер

Актор фільмів для дорослих Леон13 розповів про роман з відомою співачкою

сьогодні, 19:03
Поділіться публікацією:

Після виходу кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", в якому знявся порноактор Леон13, серед шанувальників з’явилися чутки про можливу "хімію" між співачкою та актором. Колишня дружина Леона також розповідала, що Анна нібито мала романтичні почуття до Сергія.

Порноактор Леон13 розповів про інтим із співачкою Анною Трінчер

Леон13

Нещодавно сам актор прокоментував ці чутки, зізнавшись в інтерв'ю на ютуб-каналі "Уролог Наумчук", що між ним і Трінчер дійсно був роман, і вони мали інтимні стосунки. Однак, за його словами, стосунки тривали недовго і закінчилися після сварки. Леон підкреслив, що вони домовилися не розголошувати подробиці свого роману, проте, за його твердженням, Трінчер порушила цю домовленість.

"Для мене інтим не зрада, але коли ви домовилися про мовчання, а хтось дзвонить дружині й розповідає все, то це для мене зрада. Мені це розповіла моя дружина", — сказав Леон.

Актор розповів, що познайомився зі співачкою через спільного знайомого, який запросив його взяти участь у зйомках кліпу Анни. Після цього вони почали тісно спілкуватися, обговорюючи особисті питання, зокрема її розлучення.

Проте Анна, побоюючись, що чутки про її причетність до розпаду шлюбу Леона з Христиною Бичковою можуть поширитися, вирішила припинити їхні стосунки, щоб уникнути подальших пліток і непорозумінь.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що британка дала обіцянку, що переспить з якомога більшою кількістю першокурсників, і виконала її. Вона швидко побила власні рекорди, переспавши з 137 хлопцями за перші сім днів. Британка тільки за один день переспала з 37 хлопцями, зокрема з 23-ма за одну "сесію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини