Головна Новини Інтим 2024 Стало відомо, коли Майкл Джексон втратив цноту: у це важко повірити
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Майкл Джексон втратив цноту: у це важко повірити

Дружина Майкла Джексона розкрила інтимні подробиці життя із попмузикантом

сьогодні, 19:01
Поділіться публікацією:

У посмертних мемуарах Лізи Марі Преслі розкрито інтимні деталі життя короля попмузики Майкла Джексона, які стосуються їхніх особистих стосунків. Відомо, що вони перебували у шлюбі з 1994 до 1996 року.

Стало відомо, коли Майкл Джексон втратив цноту: у це важко повірити

Майкл Джексон

Майкл та Ліза Марі познайомилися, коли були ще зовсім молодими. Спочатку Ліза Марі вийшла заміж за Денні Кіо, але їхній шлюб закінчився після того, як Джексон зізнався їй у коханні. Це сталося під час їхньої поїздки до Лас-Вегаса, про що пише видання People.

У своїх мемуарах Ліза Марі Преслі згадала слова Майкла: "Я не знаю, чи ти це помітила, але я повністю закоханий у тебе. Я хочу, щоб ми одружилися, і щоб ти народила мені дітей."

Після цього вони почали зустрічатися, і Джексон зізнався Лізі Марі, що досі був незайманим.

"Я думаю, що він цілувався з Татум О'Ніл і мав щось з Брук Шилдс – не фізичне, окрім поцілунку. Він сказав, що Мадонна також якось намагалася переспати з ним, але нічого не сталося. Я була налякана, адже не хотіла зробити неправильний рух", — поділилася Ліза Марі у своїх мемуарах.

Майкл Джексон і Ліза Марі Преслі одружилися в травні 1994 року, коли йому було 35 років. Вони розлучилися у 1996 році.

Нагадаємо, що Майкл Джексон пішов з життя 25 червня 2009 року через зупинку серця, спричинену передозуванням медикаментів. Він помер у віці 50 років. Ліза Марі Преслі померла у січні минулого року у віці 54 років. Причиною смерті також стала зупинка серця.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 25-річна британка Бонні Блу від початку 2024 року вже мала інтимні стосунки із 200 партнерами. Дівчина знімається у фільмах для дорослих і паралельно продовжує шукати своє кохання. Цього року білява красуня потрапила в заголовки світових ЗМІ завдяки своїм шокуючим вчинкам, включно з канікулами в Канкуні, де за три тижні вона мала інтимні стосунки зі 122 студентами американських коледжів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини